Gigi Becali, dat de gol! Ce le face angajaților de la FCSB. Dezvăluiri incredibile din interior

Gigi Becali, dat de gol! Dezvăluiri incredibile despre ce le face angajaților de la FCSB.

Helmut Duckadam a lucrat 10 ani la clubul lui Gigi Becali. Fostul mare portar a dezvăluit sumele pe care le încasa în perioada în care a lucrat la FCSB.

Gigi Becali, dat de gol!

Helmut Duckadam a avut un salariu lunar de 4.000 de euro, da treptat a scăzut și a ajuns la 1.500 de euro lunar.

„Când am venit în 2010, am întrebat, pentru că veneam și pe mai puțin, cât îmi dă pe lună, că o să mă întrebe soția: Dacă te duci la Steaua, ce salariu o să ai?

Dânsul a propus atunci 4.000 de euro. Când am auzit 4.000 de euro, am zis Dumnezeu să vă dea sănătate. Am plecat frumos acasă, foarte mulțumit. Cât am câștigat, cred că a făcut dânsul socoteala la un moment dat. Nu știu, 200.000, 300.000 în 10 ani. La început, au fost 4.000 de euro, apoi 3.000, 2.000, 1.500 și tot așa.

Gigi Becali are un stil al lui. Nu te dă afară, îți dai singur demisia. M-a ajutat foarte mult. Datorită lui, cu banii pe care i-am obținut… Eu sunt strângător, am reușit să pun ban pe ban și cu o proprietate pe care a avut-o soția am reușit să cumpărăm această casă din Domnești în care stăm”, a spus Helmut Duckadam la Kanal D.

Becali: „Duckadam a luat 300.000 de euro, fără să lucreze nimic”

În 2020, când Duckadam a demisionat de la FCSB, Gigi Becali declara că fostul portar a primit 300.000 de euro fără să lucreze nimic.

„A început din august 2010 la noi, a luat 2.500 pe lună, deci în zece ani a câştigat de la mine 300.000 de euro, nevenind cam niciodată. Nu prea a venit la… Adică a venit de câteva ori. I-am dat un telefon să-l rog să se ocupe de portari.

S-a dus o dată, nu s-a mai dus. Eu spun adevărul, nu-l acuz cu nimic. Deci, a luat 300.000 în zece ani, bani pe care i-a luat, pe care i-am dat eu. Vreau să-l acuz, fără să se supere, de minciună. Pentru că el spune: Nu am fost invitat niciodată în deplasările din străinătate.

A fost el, Duckadam, în 26 de deplasări în străinătate. El a fost invitat în toate, dar în unele nu a vrut să meargă. În unele chiar şi cu familia. Duckadam a luat 300.000 din 2010 până acum, fără să lucreze nimic. I-am dat din banii mei pentru că apreciez caracterul lui, dar asta nu înseamnă că dau la infinit banii mei. I-am spus: Helmut, 500 de euro pe lună, rămâni cu ei.

Tot aşa, fără să vină. A zi că din orgoliu…Că 2.000 îi dădeam eu din mână, din banii mei. Dar nu mai pot să-i dau, că e situaţia care este, nu se ştie ce se întâmplă în lume” spunea Gigi Becali în vara lui 2020.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed