Scandal uriaş în Superliga! Ar putea fi dat afară imediat după meci. Mircea Rednic, în conflict cu suporterii UTA-ei

Scandal uriaş în Superliga! Ar putea fi dat afară imediat după meci. Mircea Rednic, în conflict cu suporterii UTA-ei. Nu e deloc linişte la Arad după ce Bătrâna Doamnă a comis-o din nou. UTA-FC Voluntari s-a terminat 0-0.

Mircea Rednic are mari probleme la Arad şi ar putea fi următorul antrenor dat afară din Superliga. Chiar suporterii i-au sărit în cap după un nou pas greşit pe propriul teren, 0-0 cu Voluntari.

Scandal uriaş în Superliga!

Mircea Rednic trăieşte periculos. După UTA-Voluntari 0-0 riscă să fie demis. Fanii l-au contestat deja. Favoriţii lor sunt pe loc de baraj. Jucătorii s-au aflat în ședință în fața galeriei, în timp ce Rednic, din ce în ce mai contestat la Arad, a fost apostrofat de fani. „Ai făcut cea mai slabă echipă din prima ligă!”, i-au strigat aceștia „Puriului”.

Rednic nu a rămas dator și le-a răspuns acestora: „Ce vreți, bă, ce vreți?”. „Am văzut că unii suporteri au fost nemulțumiți la final. E normal, cine n-ar fi nemulțumit când nu reușim să câștigăm? N-avem ce să facem, trebuie să continuăm să muncim. Trebuie să fim mai profesioniști”, a comentat Rednic la finalul partidei, în direct la Digi Sport.

UTA are 9 puncte și este pe locul 14 în Supeliga, de baraj de menținere/promovare. Arădenii au început să caute deja un alt antrenor. Conducerea clubului a luat legătura cu mai mulți impresari și tehnicieni cu scopul de a-i găsi un înlocuitor lui Rednic, conform gsp.ro.

Rednic a avut mână liberă la transferuri în perioada de mercato din vară. A adus 21 de jucători la Arad, iar echipa s-a exprimat extrem de modest. UTA are 5 înfrângeri și golaveraj negativ (-6) după 10 partide disputate din campionat.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed