Atac devastator la adresa lui Gigi Becali! Rivalii din Giuleşti l-au făcut praf: ‘I-am bătut de trei ori’

Atac devastator la adresa lui Gigi Becali! Rivalii din Giuleşti l-au făcut praf pe latifundiarul din Pipera. Asta pentru că şeful celor de la FCSB a spus că în acest sezon se bate la titlu doar cu CFR Cluj.

Victor Angelescu, acţionarul minoritar de la Rapid, i-a răspuns dur lui Gigi Becali. Spune că şi Rapid se va implica în lupta la titlu, în Superliga.

Atac devastator la adresa lui Gigi Becali!

Mai mult, Victor Angelescu îl ironozează pe Gigi Becali. Patronul de la FCSB fusese primul care ieşise la atac. Finanțatorul vicecampioanei a spus că giuleștenii nu pot face față în campionat, având un lot mult mai slab decât al echipei pe care o conduce.

Oficialul Rapidului consideră că declarațiile finanțatorului nu reprezintă decât o strategie de a crea agitație. „Sincer, îmi dau seama că nu sunt reale, e o strategie. De când am revenit, noi i-am bătut de mai multe ori, ultima oară i-am bătut cu 5-1 acasă la ei. Sezonul trecut, din patru meciuri, i-am bătut de trei ori. Sunt convins că Gigi Becali nu gândește așa, e o declarație dată mai mult ca să agite spiritele.

FCSB e o echipă foarte bună, este principala favorită la titlu prin prisma lotului și a punctelor. Mi-e greu să cred că nu se bate nici cu noi și se bate doar cu CFR-ul. Eu cred că și Craiova se va bate acolo sus. Cine e cel mai bun să câștige. Sunt declarații specifice lui Gigi Becali”, a declarat Victor Angelescu, potrivit Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed