Elias Charalambous a primit ordin! Jucătorii pe care i-a lăsat acasă. S-a aflat chiar înaintea meciului

Elias Charalambous a primit ordin! Jucătorii pe care i-a lăsat acasă. S-a aflat chiar înaintea meciului din Cupa României, contra echipei de liga a treia, FC Bihor Oradea. Vicecampioana consideră că meciul din Cupă reprezintă doar o formalitate şi va odihni mai mulţi jucători.

Gigi Becali a anunţat deja ce urmează să facă Elias Charalambous. Trei dintre vedetele celor de la FCSB vor rămâne acasă. Aceasta va fi a patra deplasare la rând pentru elevii lui cipriotului.

Elias Charalambous a primit ordin!

Florinel Coman, Adrian Șut și Risto Radunovic nu vor face deplasarea alături de echipă. Se vor pregăti la București pentru duelul cu U Cluj, din campionat. La FCSB ar putea debuta însă Dan Spătaru, tânărul jucător transferat de vicecampioană în această vară.

”Acum, la meciul de Cupă, trei jucători vin acasă. Olaru a zis că nu vrea să plece acasă, vrea să stea cu echipa. Coman, Șut și Radunovici rămân acasă. Vor juca alții, copii, Dan Spătaru. Să vedem cum cântă, cântă bine?”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali s-a declarat, după meciul cu Sepsi OSK, 5-2, încântat de Mihai Lixandru, fundașul care anul trecut a jucat la CS Mioveni.“Ce să-mi placă, mi-a plăcut faptul că noi am controlat jocul în permanență. Mingea numai la noi, ocazii peste ocazii. Nu ne-am retras și când ne-am retras puțin orice ocazie putea fi gol. Mi-a plăcut că l-am văzut pe Lixandru, că pot să îmi pun baza în el.

Fotbalist care într-un an sau doi o să vedeți voi cine va fi. Asta mi-a plăcut, că am descoperit un jucător, Lixandru, care tot auzeam de el, dar nu știam bine. Cu Tavi e posibil să fie o relansare, acum să vedem cum poate să joace acolo în stânga”, a spus Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed