Laris Borş, eliminat din lotul olimpic de judo

Federaţia Română de Judo a anunţat, vineri, o măsură drastică în privinţa sportivului Laris Borş, care a fost eliminat din lotul olimpic.

”Având în vedere faptul că sportivul Laris Borş nu a trecut proba cântarului la Grand Slam Baku, în data de 21 septembrie, acest lucru fiind o recidivă gravă, neconformă cu disciplina şi rigoarea unui sportiv de lot naţional, ce afectează în acelaşi timp prestigiul FR Judo şi al sportului românesc, conducerea FRJudo a decis eliminarea sportivului din lotul olimpic masculin de judo, respectiv punerea lui la dispoziţia Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti”, a anunţat FRJ.

Forul naţional mai precizează că va avea loc o analiză a situaţiei, după care vor fi decise şi sancţiuni pentru colectivul tehnic de antrenori ai lotului masculin, scrie news.ro.

Antrenorii sunt Emil Morar şi Dan Fâşie.

”S-a emis un avertisment pentru antrenorul Iulian Surlă, ce era responsabil cu supervizarea pregătirii lui Laris Borş”, mai arată FRJ.

Laris Borş (n.r. – foto în stânga) evolua în limitele categoriei 73 kg, iar în 2023 a obţinut o medalie de bronz la Sofia European Open.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed