Revine Laurenţiu Reghecampf la CSU Craiova?! Sorin Cârțu a dat verdictul. Mihai Rotaru are ultimul cuvânt

Revine Laurenţiu Reghecampf la CSU Craiova?! Sorin Cârțu a dat verdictul. Mihai Rotaru are ultimul cuvânt. Se pare că Reghe are mari probleme după ce s-a achitat clauza de reziliere.

Sorin Cârțu a dat cărțile pe față! A spus exact cum stă situația în birourile CSU. Laurențiu Reghecampf, redus la tăcere.

Sorin Cârțu a dat verdictul!

Laurențiu Reghecampf s-a întors în sânul formației CSU Craiova la finalul lunii iulie. I-a părăsit pe olteni după primele șapte etape ale campionatului. Tehnicianul a lăsat gruparea din Bănie pe locul al treilea în clasamentul Superligii, cu doar 17 puncte acumulate, cu două mai puține decât ocupanta poziției secunde, CFR Cluj.

Al-Tai, formație din prima ligă saudită, a achitat clauza de reziliere a contractului dintre Reghecampf și CSU (300.000 de euro), în vederea colaborării cu tehnicianul român. Pe de altă parte, Al-Tai nu a reușit încă să se despartă de Kresimir Rezic, actualul antrenor al formației. astfel, fapt pentru care Reghe nu a semnat încă niciun contract.

Sorin Cârțu a declarat vehement că o potențială reîntoarcere a lui Reghecampf la formația din Bănie ar fi exclusă definitiv din discuție.

„Nu l-aș mai primi. Craiova e pusă într-o imagine proastă cu toată telenovela asta. Decizia este la Mihai Rotaru, dar și el a resimțit ce s-a întâmplat, pentru că și-a pus mare încredere în Reghecampf, iar echipa mi-a plăcut la meciul cu Sepsi.

S-ar face de râs Craiova dacă l-ar mai primi înapoi pe Reghecampf. Nu dă bine ca imagine. După mine, după orgoliul meu, aș spune nu pentru revenirea lui Reghecampf, aș căuta alt antrenor. Când ai plecat, mi-ai închis ușa în nas, mi-ai dat cu ea în cap!”, a declarat Cârțu, la Fanatik.

Corneliu Papură a fost deja anunțat pe postul de antrenor interimar al CSU Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed