Probleme mari pentru Gică Hagi! Un apropiat al antrenorului de la Farul a dat cărţile pe faţă. Dezvăluiri din interior

Probleme mari pentru Gică Hagi! Un apropiat al antrenorului de la Farul a dat cărţile pe faţă. Sunt dezvăluiri de ultimă oră din interiorul clubului după înfrângerea contra celor de la FCSB.

Ciprian Marica a dezvăluit că Gică Hagi are așteptări mai mari de la președintele clubului, Gică Popescu, și de la Tibi Curt, vicepreședinte.

Probleme mari pentru Gică Hagi!

Ciprian Marica a mai spus și că patronul celor de la Farul se simte de multe ori singur.

„În primul rând, eu nu fac parte nici din conducerea administrativă, nici din conducerea tehnică a Farului. Sigur că sunt discuții ale acționarilor și știu ce se întâmplă în club, dar nu sunt implicat în mod direct.

E clar că Gică Hagi se simte de multe ori singur și are nevoie de susținere. Gică Popescu e președintele clubului, iar Hagi vrea să-l vadă mai prezent, și pe Gică Popescu, și pe Tibi Curt. Dar și să vorbești neîntrebat e puțin așa…

Toată lumea vrea de la Gică Hagi o opinie, iar el se simte singur. Simte că în permanență lui i se cere o opinie, iar el ar vrea și o reacție din club. Pe bună dreptate. Acum, trebuie să fie și întrebați cei care ar putea să vorbească”, a declarat Marica la Fanatik.

Declarația lui Hagi după Farul – FCSB

„La cum am fost arbitrați acasă la noi, uitați de play-off! Ce Farul la titlu… Atâta aroganță ca la Colțescu nu am văzut. Mai avea puțin și mă făcea pachet.

La final m-am dus la Colțescu, dar vorbeam singur. Să iasă conducerea mea, să vorbească. Să stea la noapte la TV și să analizeze fazele, apoi să iasă și să spună. Nu eu, că mie mi-a dat galben”, a spus Hagi după meciul dintre Farul-FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed