Gică Hagi se va enerva cumplit! Planul secret al lui Gigi Becali. Cum vrea să aducă vedeta Farului direct la FCSB

Gică Hagi se va enerva cumplit! Planul secret al lui Gigi Becali a fost devoalat. S-a aflat cum vrea să aducă vedeta Farului la FCSB.

După partida Farul-FCSB, scor 0-1, s-a declanșat un adevărat scandal între cele două cluburi rivale. Asta din cauza arbitrului Sebastian Colțescu, care a dictat un penalty controversat.

Gică Hagi se va enerva cumplit

În acest context, este puțin probabil ca Gică Hagi să mai dorească să vândă fotbaliști la gruparea patronată de Gigi Becali.

Totuși, finanțatorul de la FCSB este interesat de serviciile lui Louis Munteanu.

De altfel, latifundiarul din Pipera a spus că va reuși să-l transfere pe jucător, în ciuda unui eventual refuz din partea lui Gică Hagi, dat fiind că Munteanu nu este fotbalistul Farului, ci al Fiorentinei, clubul care l-a împrumutat în România.

„Dacă nouă ne dă un 11 metri clar și ei se supară că de ce a dat, asta e, treaba lor. Dacă s-au supărat și nu ne mai dau jucători pentru că s-a dat un 11 metri clar…

Păi Louis Munteanu nu e al lor, e al Fiorentinei. Daca s-au supărat, e problema lor. Dar nu vreau să vorbesc despre alții, mai ales despre Hagi”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali: „N-am vrut să mă bag peste Gică”

Anterior, Gigi Becali declarase că nu l-a transferat pe Munteanu tocmai pentru că nu a dorit să-l supere pe Gică Hagi, conform Prima Sport.

„Este ăla, Louis Munteanu, pe care pot să-l iau, dar peste un an. E mai greu. Puteam și acum, dar n-am vrut să mă bag peste Gică, dar e cam… cum ar veni, jucătorul lui.

Pe fundașul stânga (n.r. – Andrei Borza, plecat la Rapid pentru 800.000 de euro) am vrut să-l iau, am dat un milion, Pietro Chiodi (n.r. – impresarul) a cerut 3 milioane. Pietro Chiodi mi-a zis că de la 3 milioane negociem cu Gică și atunci Gică a zis că au fost numai vorbe. N-au fost vorbe”, a spus Gigi Becali, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed