Gică Hagi dă lovitura! Suma uriaşă pe care urmează să o încaseze. Un nou tun financiar dat de Farul

Gică Hagi dă lovitura! Suma uriaşă pe care urmează să o încaseze. Un nou tun financiar dat de Farul. Sunt dezvăluiri de ultimă oră din interiorul echipei constănţene. S-a aflat totul după înfrângerea din derby-ul cu FCSB, scor 0-1.

Gică Hagi urmează să vândă o vedetă de la Farul. Asta după ce a încasat 3 milioane de euro de la Brighton pentru Adrian Mazilu.

Gică Hagi dă lovitura!

Gică Hagi pregăteşte un nou tun financiar. Enes Sali este curtat de texanii de la FC Dallas. Cluburile sunt foarte aproape de o înțelegere pentru ca acesta să ajungă să joace în MLS, conform gsp.ro.

Enes Sali a bifat doar 7 apariții în acest sezon de Supelriga. Începuse ca titular, a și marcat cu Poli Iași, dar ultimele două două prezențe pe teren au fost de numai 15-20 de minute. Acum este dorit de americanii de la FC Dallas, locul 11 în Conferința de Vest.

Se pare că americanii vor să-l ia definitiv, propunându-i un contract pe 4 ani, cu un salariu total de două milioane de euro. Cele două părți ar fi foarte aproape de un acord și Farul ar urma să primească în jur de 3 milioane euro în urma acestei tranzacții, mai spune sursa citată.

După înfrângerea cu FCSB, Farul pare că a pierdut şansa de a-şi apăra titlul cucerit sezonul trecut. Sunt 12 puncte între liderul din Superliga şi echipa lui Hagi. Mai mult, Farul a fost eliminată ruşinos şi din cupele europene.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed