Gică Hagi a dat ordin! Mesaj în direct pentru Gică Popescu. Ce este obligat să facă preşedintele celor de la Farul

Gică Hagi a dat ordin! A venit cu un mesaj în direct pentru Gică Popescu. S-a aflat ce este obligat să facă preşedintele celor de la Farul.

FCSB a câștigat meciul cu Farul din etapa a 9-a a Superligii, scor 1-0.

Golul partidei a fost marcat de Darius Olaru, care a profitat de un penalty acordat lui Tudor Băluță, după un fault comis asupra lui Adrian Șut.

Gică Hagi a dat ordin

Acum, „marinarii” sunt la al cincilea meci pierdut în noul sezon, în vreme ce vicecampioana României este lider al clasamentului, cu 7 victorii și o înfrângere în actualul campionat.

Gică Hagi le-a cerut oficialul de la Farul să vină cu o reacție fermă în ce privește penalty-ul dictat de Sebastian Colțescu, o decizie văzută drept injustă de către antrenorul alb-albaștrilor.

„La cum am fost arbitrați acasă la noi, uitați de play-off! Ce Farul la titlu… Atâta aroganță ca la Colțescu nu am văzut Mai avea puțin și ma făcea pachet. La final m-am dus la Colțescu, dar vorbeam singur.

Toată lumea spune și voi nu vreți? E imposibil! Să iasă conducerea mea, să vorbească. Să stea la noapte la tv și să analizeze fazele, apoi să iasă și să spună. Să comenteze, să vadă toată România. Nu eu, că mie mi-a dat galben!”, a declarat Gică Hagi, în cadrul conferinței de presă de după meciul cu FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed