Avertisment crunt pentru Elias Charalambous! Probleme mari pentru cei de la FCSB. Dezvăluiri în direct

Avertisment crunt pentru Elias Charalambous! Probleme mari pentru cei de la FCSB. Au fost făcute dezvăluiri în direct.

FCSB a câștigat duelul cu Farul din etapa a 9-a a Superligii, scor 0-1.

Avertisment crunt pentru Elias Charalambous

Basarab Panduru s-a arătat a fi dezamăgit de prestațiile fundașilor centrali ai roș-albaștrilor, fostul jucător spunând că aceștia reprezintă o slăbiciune a vicecampioanei României.

Dat fiind că Vlad Chiricheș s-a accidentat, centrul apărării de la FCSB este format din Siyabonga Ngezana și Joyskim Dawa.

„În momentul ăsta sunt meciuri pe care FCSB le câștigă și pentru că adversarul are frică de FCSB. E echipa cea mai în formă, e pe primul loc. Dar cu Dawa și Ngezana au o grămadă de probleme cei de la FCSB dacă îi atacă cineva.

OK, nu au primit goluri, dar părea că foarte repede ajung cei de la Farul la poarta celor de la FCSB. Stai să vedem că urmează două deplasări și nu sunt deloc ușoare pentru FCSB”, a declarat Panduru, conform Orange Sport.

Pentru FCSB urmează partida cu Hermannstadt, care se va juca joi, 21 septembrie, de la 19:00, la Sibiu. Este vorba despre duelul etapei cu numărul 5, rămas restant.

Mai apoi, roș-albaștrii vor evolua cu Sepsi, duminică, 24 septembrie, de la 21:00.

Pe 27 septembrie, de la ora 21:00, echipa lui Elias Charalambous se va duela cu FC Bihor, fiind vorba despre primul meci din grupele Cupei României.

Prima partidă pe teren propriu a celor de la FCSB va avea loc pe 2 octombrie, când vicecampioana întâlnește formația U Cluj. Meciul se va juca pe Arena Națională, de la ora 21:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed