Dumitru Dragomir a răbufnit! Intervenţie devastatoare în cazul Simonei Halep. Anunţul care nu mai lasă nicio urmă de îndoială

Dumitru Dragomir a răbufnit! Intervenţie devastatoare în cazul Simonei Halep. Anunţul care nu mai lasă nicio urmă de îndoială al fostului şef al Ligii. Acesta a vorbit după ce sportiva noiastră a primit verdictul în cazul de dopaj.

Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit. Nu mai suportă ca Simona Halep să fie atacată după ce a primit 4 ani de suspendare din partea acuzatorilor de la ITIA.

Dumitru Dragomir a răbufnit!

Suspendată provizoriu din tenis de pe data de 7 octombrie 2022, Simona Halep a primit în urmă cu câteva zile verdictul ITIA. Românca a fost suspendată patru ani din tenis. Decizia nu e însă definitivă, iar Halep poate recurge la TAS.

Dumitru Dragomir a vorbit despre Simona Halep. Este convins că Simona nu s-a dopat intenţionat. A spus clar. Simona va rămâne o „doamnă” în tenisul românesc prin prisma performanțelor obținute de-a lungul carierei sale, conform fanatik.ro.

„Nu m-am gândit vreodată că Halep s-a dopat, nu-mi bag în cap așa ceva. Nu vreau să-mi inoculez chestia asta, nu cred. Nu că ar fi dezamăgirea, dar înseamnă că s-a înconjurat de niște non-valori, de oameni cărora le-a plăcut numai banul și scoată din ea o făcătoare de bani.

Am încredere, este o doamnă, va rămâne o doamnă a tenisului românesc cu performanțe neîntâlnite până acum la tenisul feminin, că la masculin l-am avut pe nebunaticul de Ilie (n.r. – Ilie Năstase). Și Ilie, și ea, genii.

Hai mă, mai lăsați-mă cu rușinea asta. Rămâi rușinos cu 40.000.000 de euro. Patru ani e mult. Hai să terminăm, pentru mine rămâne o doamnă cu o educație deosebită, iar dacă a fost împinsă să ia substanța asta acei oameni trebuie condamnați. Nu ea”, a spus Dragomir, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed