Elias Charalambous rupe tăcerea! Ce se întâmplă cu noua vedetă de la FCSB. Antrenorul vicecampioanei a dat toate detaliile

Elias Charalambous rupe tăcerea. Antrenorul vicecampioanei a dat toate detaliile despre noua vedetă de la FCSB.

Charalambous a dezvăluit ce se întâmplă cu Cristi Ganea. Fundașul a jucat doar într-un amical până acum.

Elias Charalambous rupe tăcerea

Cristi Ganea a ajuns la FCSB la începutul acestei luni, dar nu a debutat într-un meci oficial. A jucat doar în amicalul cu CSM Alexandria, câștigat de echipa lui Becali, 2-1.

De altfel, fundașul a jucat un meci oficial în noiembrie 2022. Elias Charalambous spune că deocamdată Cristi Ganea nu este pregătit. Astfel, nu va fi în lot nici pentru meciul Farul – FCSB.

„Ganea se antrenează cu noi din prima zi. Are o atitudine pozitivă la antrenamente. Știți și voi că nu a jucat prea mult la Panathinaikos. Are nevoie de ritm, are nevoie să revină încet, încet la 100% din punct de vedere fizic. La modul în care se pregătește cred că va fi curând apt complet.

Mi-a spus că s-a antrenat în Grecia, dar nu are meciuri în picioare. Când vom avea prima ocazie, iar el se va simți 100%, îi vom da minute. Mâine, cel mai probabil, nu va fi pe bancă, dar ușor, ușor se va alătura echipei”, a declarat Elias Charalambous, înaintea meciului cu Farul Constanța. 

Ce a spus Ganea la sosirea în România

Cristi Ganea a recunoscut că are nevoie de câteva săptămâni pentru a putea reveni pe teren. Fundașul a jucat într-un meci oficial ultima dată anul trecut.

„Eu sunt bine de aproximativ două luni. Mai am nevoie de 2, 3 săptămâni de antrenamente și 2, 3 meciuri ca să fiu în formă maximă.

(n.r. – Cum vezi șansele FCSB-ului la campionat?) Mă bucur enorm pentru că au început foarte bine campionatul, au o echipă foarte bună. Nu vreau să vorbim despre campionat pentru că este departe. Trebuie să luăm meci cu meci, iar la final să fim pe primul loc”, a declarat Cristi Ganea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed