Marele regret al lui Cristiano Bergodi! Nici acum nu a uitat ce s-a întâmplat. Antrenorul Rapidului a dat cărţile pe faţă

Marele regret al lui Cristiano Bergodi! Nici acum nu a uitat ce s-a întâmplat. Antrenorul Rapidului a dat cărţile pe faţă.

Încă din anul 2005, Cristiano Bergodi s-a aflat pe banca tehnică a mai multor formații din România. Totuși, italianul nu a câștigat niciodată un campionat.

Marele regret al lui Cristiano Bergodi

În anul 2020, antrenorul a fost cât pe ce să obțină titlul în campionatul românesc. Pe atunci, Bergodi era la CSU Craiova, însă formația lui a pierdut duelul cu CFR Cluj.

De altfel, Bergodi regretă și acum acel eșec. Tehnicianul a spus și că ratarea campionatului s-a produs din cauza faptului că echipa sa a jucat fără spectatori pe stadionul „Ion Oblemenco”.

„La Craiova am ajuns în play-off și am câștigat 14 meciuri din 17. Am fost la un pas de titlu, ne-am luptat cu CFR Cluj, care au făcut 1-1 i 0-0 cu Sevilla. în Europa League, care a și câștigat.

Am jucat acasă, fără spectatori, eu cred că dacă erau spectatori, nu erau pandemie, era altfel în vulcanul de pe Oblemenco. Cum e la Rapid, dacă era plin, 30.000, era greu să ne bată. Am condus, dar după ne-au dat trei goluri, erau mai experimentați”, a afirmat Bergodi, conform Fanatik.

Cristiano Bergodi a antrenat echipele românești FC Național, CFR Cluj, Rapid (trei mandate), Poli Iași, FCSB, ASA Târgu-Mureș, FC Voluntari, CSU Craiova și Sepsi OSK.

În străinătate, italianul a pregătit formațiile Imolese, Sassuolo, Modena, Pescara și Brescia. Din postura de antrenor secund, Bergodi s-a ocupat de Lazio și Lecce, împreună cu Domenico Caso, respectiv Angelo Gregucci.

În România, Cristiano Bergodi a reușit să obțină patru trofee: două Cupe cu Sepsi și două SuperCupe cu Sepsi (2023) și Rapid (2008).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed