Edi Iordănescu a primit ordin! Gigi Becali a spus clar. Jucătorul care nu trebuie să lipsească de la națională

Edi Iordănescu a primit ordin! Gigi Becali a spus care este jucătorul care nu trebuie să lipsească de la națională.

Patronul de la FCSB i-a sugerat selecționerului Edi Iordănescu să îl convoace la națională pe Louis Munteanu (21 de ani).

Edi Iordănescu a primit ordin

De altfel, Gigi Becali s-a declarat nemulțumit de felul în care a arătat ofensiva „tricolorilor” în duelul cu Kosovo, scor 2-0.

„Nu e suficient ce a făcut Coman. Trebuie mai mult. Dar dacă trebuie mai mult, să îi spună Edi ce să facă. Dacă îl pui fundaș stânga, nu mai poți să bați pe Israel și pe Elveția. Coman are explozie! Hagi îi dădea voie, îi zicea că nu are voie să se apere. Omul își face treaba lui, nu îl învăț eu pe Edi.

Vreau să zic că mi-a plăcut naționala. Acum vreau direct locul 1. Se poate! N-avem atacant, așa e. Alibec nu mai este ăla care fost la farul. A început să fie ca pe vremuri, când era la mine. O anumită indolență, mâinile pe sus. Nu mai are nici fizicul ăla. Oamenii când își văd sacii în căruță, în loc să tragă tare acolo… Dacă Alibec se ținea de fotbal ca lumea era mare fotbalist!

Pușcaș trebuie trimis la lupte. El e puternic, are doar forță. Nu are nicio execuție. Poate îl ia pe Louis Munteanu, mie de el îmi place. Munteanu e fotbalist.

Poate ascultă Edi și ține cont de păreri. Nu e rușine. El cu smerenie a câștigat, el știe ce înseamnă. E băiat inteligent. Nu e norocos, sunt rugăciunile mamei lui”, a afirmat Gigi Becali, conform Prima Sport.

La meciurile cu Israel și Kosovo, selecționerul i-a utilizat în atac pe Denis Alibec, George Pușcaș și Daniel Bîrligea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed