Laurenţiu Reghecampf iese la rampă! Anunţul momentului făcut de antrenorul de la CSU Craiova. Ce le-a transmis fanilor înaintea meciului

Laurenţiu Reghecampf iese la rampă! Anunţul momentului făcut de antrenorul de la CSU Craiova. Mesaj transmis fanilor înaintea meciului. Pentru olteni urmează o partidă crucială în Supelriga.

CSU Craiova va juca împotriva lui Sepsi, sâmbătă, de la ora 21:30, în etapa cu numărul 9 din SuperLiga.

Anunțul momentului făcut de Laurenţiu Reghecampf

Ultimele două etape nu au fost în favoarea echipei din Bănie, 0-2 cu Farul și 0-3 cu FCSB.

Acest lucru l-a făcut pe antrenorul alb-albaștrilor să își ceara scuze suporterilor și a ținut să ceară public jucătorilor de la echipă să abordeze o altă atitudine, demnă de clubul pe care îl reprezintă.

„Venim după o perioadă grea, au fost două săptămâni după meciul cu FCSB în care nu am avut niciun joc, doar un meci amical, dar contează mai puțin. Venim după un meci pierdut la București. Unde, din păcate, noi nu am avut atitudinea necesară să putem avea pretenții să câștigăm punct sau puncte. Am jucat foarte slab și este un prilej, în numele jucătorilor și al meu, să le cerem scuze fanilor.

Sepsi e un adversar care ne-a pus întotdeauna probleme, care va veni mâine încercând să câștige, care își dorește să fie în play-off, să câștige trofee. Deci va fi un meci dificil, la fel ca celelalte două pe care nu am reușit să le câștigăm.

Vom reuși să avem o altă atitudine, un alt joc. Să încercăm împreună cu fanii să câștigăm meciul de mâine seară. Suntem obligați, pentru că suntem într-o situație neplăcută. Nu ne-am închipuit că vom ajunge să pierdem două meciuri la rând, chiar dacă adversarii se numesc Farul și FCSB”, a spus Laurenţiu Reghecampf, la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed