Transferul lui Lewandowski, în pericol! Bayern nu vrea să finalizeze negocierile pentru polonez

Joi, Bayern a refuzat și cea de-a treia ofertă făcută de Barcelona pentru transferul lui Robert Lewandowski (33 de ani).

Jucătorul este disperat să plece, lucru pe care l-a afirmat public în repetate rânduri. Chiar dacă formația de pe Camp Nou și-a îmbunătățit oferta de fiecare dată, s-a lovit de zidul bavarez, care pare de neclintit în acest moment.

Publicația germană Sued Deutsche a explicat de ce discuțiile dintre Bayern și Barcelona nu par să fi avansat deloc în decurs de mai multe săptămâni.

Motivul principal este comunicarea deficitară dintre cele două părți. Bayern nu este interesată să vândă și arată acest lucru de fiecare dată când Barcelona are o inițiativă în acest sens, anunta digisport.ro.

Oficialii catalani sunt nemulțumiți de faptul că omologii de la Bayern nu răspund la telefon atunci când directorul sportiv Mateu Alemany încearcă să îi contacteze pentru discuții.

Celălalt motiv este legat de impresarul lui Lewandowski, Pini Zahavi. Agentul ar trebui să joace rolul de mediator între cele două cluburi, însă relația lui cu Bayern este deteriorată, astfel că negocierile sunt, momentan, în impas.

Campioana Germaniei nu l-a inclus pe Lewandowski în ultimul clip publicitar lansat pe internet. La rândul lui, polonezul i-ar fi avertizat pe nemți că e pregătit să refuze participarea în cantonamentul din presezon.

O persoană care crede în adeverirea unui astfel de scenariu este unul dintre foștii săi impresari, Maik Barthel. Agentul l-a reprezentat pe Lewandowski în perioada în care atacantul juca pentru Borussia Dortmund.

Lewandowski a vrut să facă pasul spre Allianz Arena în 2013, însă galben-negrii l-au refuzat, exact același lucru pe care îl fac acum și bavarezii.

Potrivit fostului său impresar, Lewandowski plănuia să refuze participarea în cantonamentul de dinaintea sezonului 2013/2014, dar a renunțat la idee. Însă, 9 ani mai târziu, Barthel crede că vârful va apela la această măsură.

„Se gândise deja să nu se mai prezinte la antrenamente. În final, planul a fost anulat. De data asta, cred că Robert nu se va mai prezenta”, a declarat Barthel, conform Social Post.

În cele din urmă, Robert Lewandowski a ajuns la Bayern în 2014, din postura de jucător liber de contract.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed