Gigi Becali s-a dezlănţuit! Acuzaţii grave la adresa unui tricolor. Va ieşi un scandal uriaş

Gigi Becali s-a dezlănţuit! Acuzaţii grave la adresa unui tricolor. Este nemulțumit total de forma fizică a jucătorului din ultima perioadă. Detaliul care l-a dat de gol pe jucătorul lui Edi Iordănescu.

Gigi Becali, acuzații grave aduse la adresa unui jucător al naționalei! I-a făcut observație în direct. Latifundiarul din Pipera nu a putut trece cu vederea.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

Gigi Becali, patronul FCSB, a urmărit cu interes partida dintre România și selecționata statului Kosovo, scor 2-0. A fost deranjat de aspectul fizic al unui tricolor. 

Latifundiarul a observat că Răzvan Marin a acumulat câteva kilograme în plus de-a lungul timpului.

Mijlocașul a intrat pe teren în minutul 63, înlocuindu-l pe Andrei Burcă. Deși a fost titular în partida cu Israel, scor 1-1, Edi Iordănescu a decis să nu îl mai includă pe jucătorul legitimat la Empoli, în echipa de start a duelului cu kosovarii.

Latifundiarul din Pipera ar fi insinuat că greutatea tricolorului ar fi motivul pentru care nu ar mai fi fost titular în partida cu Kosovo, din cadrul preliminariilor Euro 2024.

„Nu merge așa la fotbal, de-aia nu joacă pe acolo. Tată, scoate burtica aia de 3 kilograme. Dă-o jos, să nu se mai vadă burtica peste tricou, dacă vrei să fii la echipa națională. (n.r. Pușcaș) Nu m-am uitat la toți.

Eu la ăsta am văzut. Mie îmi plăcea de el ca fotbalist. Am văzut că data trecută cu Israel nu a jucat nimic. Aseară a mai verticalizat. Eu nu pot să pun cu cine să joace, eu spun ce văd că nu e în regulă”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Răzvan Marin, discurs războinic

În urma remizei cu selecționata Israelului, Răzvan Marin a intenționat să le dea coechipierilor săi un boost de încredere, prin intermediul unui discurs dur, dar încurajator.

„Ne-am dorit foarte mult, doar că, din păcate, nu am reușit să profităm de această oportunitate. Kosovo a făcut egal cu Elveția, deci, dacă am fi câștigat, am fi fost pe primul loc la egalitate cu Elveția. Cred că eram în proporție de 70% calificați. Vine meciul cu Kosovo și trebuie să câștigăm. Trebuie să luăm cele 3 puncte dacă vrem la EURO.

Dacă nu, atunci să stăm acasă. Noi trebuie să ne facem jocul nostru, avem multe de îmbunătățit. Dacă jucăm la capacitate maximă, putem câștiga. Noi ne-am retras foarte mult cu Israel, nu am ținut de minge, nu ne-am creat ocazii. Poate ne-am dorit prea mult.

D-asta ne-am apucat de fotbal, să jucăm meciuri cu 50.000 de oameni în spate. Mie îmi place genul ăsta de meci. De asta m-am apucat de fotbal, aveam pielea ca de găină când cânta imnul. Dacă vrem la EURO, trebuie să învățăm să jucăm astfel de meciuri cu miză. La EURO vom da de astfel de echipe, poate chiar mai bune”, a declarat Răzvan Marin.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed