Darren Cahill, intervenție de urgenţă! Ce a spus după suspendarea drastică primită de Simona Halep. Australianul este de neclintit

Darren Cahill, intervenție de urgenţă după suspendarea drastică primită de Simona Halep. Australianul recunoaște că salvarea fostei sale eleve poate veni de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Fostul lider mondial a primit o suspendare de 4 ani în cazul de dopaj.

Darren Cahill, intervenție de urgenţă

Simona Halep a primit o lovitură cumplită. Tribunalul de la Londra a decis să o suspende pe o perioadă de 4 ani în cazul de dopaj. 

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei, a reacționat imediat după ce a aflat verdictul. Australianul este convins că jucătoarea de tenis își poate demonstra nevinovăția. Încă de la început, antrenorul a susținut-o și a declarat în repetate rânduri că Halep nu s-a dopat.  Cahill a postat un mesaj clar pe Twiter după ce s-a aflat pedeapsa primită de româncă.

„Cei care mă cunosc îmi știu părerea despre toate acestea. Sprijinul meu în Simona este neclintit. Rămâi puternică, Simo! Acest se îndrepta oricum către Tribunalul de Arbitaj Sportiv”, a scris Darren Cahill.

Și actualul antrenor al Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, a reacționat după suspendarea fostului lider WTA.

„Nu îmi vine să cred ce decizie a luat astăzi ITIA în cazul Simonei. Sunt extrem de șocat, și am fost pe durata întregului an, de metodele și de comportamentul unei organizații care ar trebui să trateze jucătorii în mod egal și să lupte pentru stabilirea adevărului. Iată ce vreau să spun:

1. Știu cât de integră este Simona și nu am niciun dubiu. Nu a luat niciodată vreo substanță interzisă. 2. Am stat alături de ea pe durata celor două zile de audieri și NU ÎMI VINE SĂ CRED că Tribunalul a ajuns la această decizie în urma dovezilor și a argumentelor prezentate 3. ITIA a fost nedreaptă pe durata procesului, iar acest lucru este total inacceptabil. 4. Sper ca Simona să aibă succes la TAS. E singurul Tribunal care nu este controlat de ITIA.

Nu cred că ITIA a căutat adevărul în cazul Simonei și nu cred că au tratat-o într-un mod acceptabil. Sper ca WTA, ATP și PTPA vor face tot ce pot pentru a schimba un sistem care distruge carierele jucătorilor nevinovați”, a scris Patrick Mouratoglou.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed