Gică Popescu avertizează! Anunţul fostului căpitan al naţionalei după victoria cu Kosovo: ‘Să nu ne vedem cu sacii în căruţă’

Gică Popescu avertizează! Anunţul fostului căpitan al naţionalei după victoria cu Kosovo. Calificarea la EURO 2024 nu este decisă, în ciuda victoriei de pe Arena Naţională.

Gică Popescu, verdict clar! S-a aflat ce părere are despre jocul tricolorilor din duelul cu Kosovo. Elevii lui Iordănescu au fost puși la punct. În ciuda victorie, calificarea este încă departe.

Gică Popescu avertizează!

România a obținut victoria în duelul cu Kosovo, de marți seară, scor 2-0, pe Arena Națională, în cadrul preliminariilor Euro 2024. 

Nicolae Stanciu și Valentin Mihăilă au reușit să treacă victoria în contul tricolorilor, în minutul 83, respectiv în minutul 90+3.

Gică Popescu a vorbit despre jocul elevilor lui Edi Iordănescu. Fostul căpitan al naționalei l-a lăudat pe Stanciu, pentru execuția de zile mari, dar a contestat vehement prezența lui George Pușcaș în formația de start.

„Ne doream cu toții. Această victorie era necesară, ne ține pe locul doi în cursă, cu șanse mari. A fost un meci greu, contra unei echipe foarte bine așezate în teren.

Al doilea galben acordat a fost corect, în vederea acelui cot încasat de către Screciu. Nu am jucat un meci extraordinar, dar rămân punctele, exact ce ne doream.

În min 80 tremuram cu toții, eram convins că vom câștiga, echipa noastră era pusă pe atac. Ți-am spus ca se va marca încă un gol, atunci se pierduse orice fel de așezare în teren. Totul era haotic. Mihăilă în minutul 92 a închis meciul prin cel de-al doilea gol.

Am început să fim prezenți în careul advers. Am împins jocul, am avut acea lovitură de la 11 metri ratată de Stanciu. Mă bucur că echipa nu a căzut, ca nu a intrat într-un blackout. Puteau să întâmpine probleme mentale, dar nu.

Eu spun să fim precauți, nu s-a obținut calificarea, doar șansa de a ne bate în continuare, suntem la un punct în fata Israelului.. Distanța între noi și Israel este una fragilă. Să fim convinși că ne așteaptă patru meciuri extrem de complicate!

Stanciu, o execuție excepțională cu piciorul stâng, în minutul 82. A dat foarte bine, la colțul scurt.

Singurul pe care nu îl vedeam titular în această seara este Pușcaș. Nu este de nivelul Echipei Naționale în momentul de față!”, a susținut Gică Popescu, în direct la Antena 1.

„Nu avem toți sacii în căruță!”

Gică Popescu a vorbit și despre duelurile imediat următoare. România se află în continuare pe poziția secundă în clasamentul Grupei 1, cu 12 puncte obținute în cele șase partide disputate. Israel se află la un punct distanță, în spatele tricolorilor.

„Aș fi foarte atent. Nu avem toți sacii în căruță. Cel mai periculos meci mi se pare returul cu Israel. Distanța dintre noi și Israel o sa fie de cel puțin 3 puncte.”, a susținut Popescu.

Fosta legendă a naționalei și-a spus părerea și despre incidentul din minutul 17 al partidei. Suporterii din facțiunea „Uniți sub tricolor” au afișat banner-ul cu mesajul „Kosovo e Serbia!”.

„Este complicat ca forțele de ordine să intre între suporteri. S-a întâmplat foarte bine ce s-a întâmplat. Băieții au mers la vestiare. M-as bucura să nu avem repercursiuni din partea UEFA, care sunt foarte atenți, măsuri se vor lua.. m-aș bucura dacă am scăpa cu un singur meci suspendare. Poate sa jucam contra Andorrei fără spectatori. Doar atât, să speram!”, a mai spus Gică Popescu.

Gică Popescu a mărturisit că duelul din manșa retur, cu Israel, ne poate crea probleme în drumul spre calificare. Fosta legendă îi îndeamnă pe tricolori să rămână cu picioarele pe pământ.

„Aș fi foarte atent. Nu avem toți sacii în căruță. Cel mai periculos meci mi se pare returul cu Israel. Distanța dintre noi și Israel o sa fie de cel puțin 3 puncte!”, a încheiat Gică Popescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed