Scandal uriaş după suspendarea Simonei Halep! Acuzaţii grave la adresa celor de la ITIA: ‘E un fel de răzbunare’

Scandal uriaş după suspendarea Simonei Halep! Acuzaţii grave la adresa celor de la ITIA. A dat cărțile pe față. Şefii ITIA sunt făcuţi praf de un om important din tenisul românesc.

Verdictul în cazul de dopaj al Simonei Halep a dat startul scandalurilor! Lumea tenisului îi ia apărarea dublei câştigătoare de turnee de Mare Şlem.

Scandal uriaş după suspendarea Simonei Halep!

Simona Halep a fost depistată pozitiv cu roxadustat în cadrul US Open 2022. După un an de suspendare provizorie, românca a primit în sfârșit verdictul în cazul de dopaj: patru ani de suspendare.

Florin Segărceanu, apropiat de-al Simonei Halep, a sărit la gâtul șefilor ITIA și nu înțelege cum s-a ajuns la o astfel de concluzie. 

„Sincer, sunt fără cuvinte. Aceasta este reacția mea… Încercam să mă gândesc cum să comentez. Lăsând episodul de la US Open, sunt alte probe de care ei se leagă (n.r. – iregularitățile din pașaportul biologic), probe de care ei n-au zis nimic inițial, până în momentul în care a început să se facă vâlvă în presă despre caz.

E de neconceput! Apar alte probe, dar tu, de fapt, nu spui nimic. E un fel de acoperire a acestei decizii (n.r. – a verdictului), și anume că au găsit două lucruri de care să se lege. Mi se pare incredibil, cred că e un fel de răzbunare. Dar nu pot să înțeleg pe ce să se răzbune. Ea a avut un comportament ireproșabil, n-a făcut niciodată ceva care să trezească suspiciuni.

Vii cu o sentință, apoi apar alte probe… Nu am cuvinte, e ceva ce nu pot să-mi imaginez. Nu știu dacă cineva cunoscut din tenis a mai fost suspendat atât. E mult prea mult și nu știu ce denotă această chestiune”, a afirmat Segărceanu, conform gsp.ro.

„Nu vreau să acuz nefondat anumite organe!”

Segărceanu nu a vrut să vorbească cu subiect și predicat, însă este de părere că decizia în cazul Simonei a venit din urma unor ambiții nefondate.

„Nu vreau să merg mai departe și acuz nefondat anumite organe, dar nu există așa ceva! Alți jucători, dovediți că au luat unele lucruri, cum a fost Sharapova, au luat doi ani, iar acum se ajunge la o pedeapsă de patru ani? Au vrut să dea un exemplu, dar pentru cer?

Simona era o jucătoare testată non-stop, vă spun din perioada în care am lucrat cu ea. Veneau controale non-stop, veneau controale inopiat, nimeni nu a spus vreodată că ar exista o suspiciune…

Mi se pare ceva incredibil, chiar nu-mi explic. Sper că putem primi niște motivări mai detaliate sau o experiză de la cineva care se pricepe. Din afară, sunt șocat”, a spus Florin Segărceanu.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed