Sportiva celebră care a încins internetul! Fanii au rămas fără suflare: ‘Am devenit numărul 1’ / Foto

Sportiva celebră care a încins internetul! Fanii au rămas fără suflare. Key Alves le-a dat vestea cea mare în cel mai neașteptat mod. Toți au rămas surprinși.

Key Alves a spus totul pe Instagram. Cea mai mare bucurie a voleibalistei.

Key Alves, record pe Instagram!

Key Alves, voleibalistă din Brazilia, le-a dat vestea cea mare fanilor. Tocmai a devenit cea mai urmărită jucătoare de volei de pe Instagram!

Brazilianca era urmărită de doar 2,3 milioane de oameni, în iulie 2022. Creșterea bruscă a audienței sale s-a datorat anunțului făcut de către voleibalistă, cu ceva timp în urmă: și-a deschis pagină de OnlyFans.

Acum sărbătorește reușita de a avea 12,3 milioane de urmăritori pe Instagram.

„Sunt cea mai urmărită voleibalistă pe rețelele sociale!”, a scris Key Alves, postând și o fotografie care să le stârnească imaginația fanilor masculi.

„De aici câștig cei mai mulți bani!”

Brazilianca a vorbit despre decizia de a face conținut pentru adulți. Key a susținut faptul că veniturile sale de pe platformele interzise sunt mai mari decât cele pe care le câștigă din sport.

„Sunt în al treilea an când evoluez la nivel profesionist, mă consider un sportiv profesionist. Lucrurile din afara terenului au început să se dezvolte de curând. Așa că acord și acestui aspect mai multă atenție. Fie că îmi place sau nu, de aici câștig cei mai mulți bani.

Câștig de 50 de ori mai mult din platformele digitale decât din volei. Aceasta e realitatea. Dar iubesc mai mult voleiul decât să fac fotografii. De aceea nu o să renunț la cariera de sportivă”, a mărturisit Key Alves, potrivit Marca.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed