Fostul antrenor al Simonei Halep, prima reacție după ce jucătoarea de tenis a fost suspendată 4 ani

Simona Halep a primit un verdict crunt. A fost suspendată pentru 4 ani. Anunțul a fost făcut de ITIA.

Câștigătoarea de la Wimbledon și Roland Garros poate ataca decizia la TAS.

Adrian Marcu, fostul antrenor al Simonei spune că totul i se pare ireal. Mai mult, Marcu crede că în cazul în care sentința nu va fi redusă, cu greu va mai putea să revină după suspendarea aceasta.

„Nu știu toate datele. Dar mi se pare ireal. Am înțeles acea cantitate de substanță era dintr-o pastilă. Mai ales că cu 3 zile înainte făcuse alt test, cu 5 zile altul.

Nu am date nu mă pricep. Mi se pare ireal. Eu știu mereu că ea se întreba pentru orice lua. La ea nimic nu era întâmplător. Ea a făcut trei teste antidoping înainte de US Open. Nu știu ce s-a întâmplat.

Știu că poate să meargă al TAS. Se va lupta până în pânzele albe.  Sper să se scurteze perioada la TAS. 4 ani mi se pare imposibil. E foarte greu. După patru ani să mai revii în competiții”, a declarat Adrian Marcu la Digi 24.

Anunțul făcut de ITIA

„ITIA confirmă că un tribunal independent a suspendat-o pe Simona Halep pentru o perioadă de 4 ani, din cauza încălcării Programului Anti-Doping. Dubla campioană de Grand Slam, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită vinovată pentru două încălcări separate. Prima, cu substanța interzisă roxadustat, la US Open 2022. A doua este legată de iregularitățile din pașaportul său biologic.

Tribunalul Independent Sports Resolutions, întrunit pe 28 și 29 iunie 2023 la Londra, a ascultat opiniile specialiștilor și pe cele ale reprezentanților lui Halep. Halep în persoană a prezentat dovezi în fața curții”, se arată în comunicatul ITIA.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Incredibil ce se întâmplă, maxim primesti doar dacă ești recidivist….. Păcat, nu merita așa pedeapsă. Dacă eu simt o durere imensă în piept, după acest verdict îmi dau seama cât de greu e pentru Simona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed