Atac devastator la adresa lui Florin Prunea! Adrian Porumboiu s-a dezlănţuit. Scandalul momentului în fotbal

Atac devastator la adresa lui Florin Prunea! Adrian Porumboiu s-a dezlănţuit. Fostul patron din Liga 1 spune că tricolorii ar trebui să aibă parte de mai multă susținere.

România – Kosovo se joacă în această seară, de la ora 21.45, pe Arena Națională.

Atac devastator la adresa lui Florin Prunea

Adrian Porumboiu este supărat pentru că fostele vedete ale fotbalului românesc nu susțin așa cum a trebui naționala. Omul de afaceri l-a arătat cu degetul pe Florin Prunea, după ce fostul portar l-a scos din sărite. Acesta a adus aminte și de gafa făcută de Prunea în 1994.

“Orice mare fotbalist care a jucat și a făcut carieră pentru naționala României, ar trebui să fie înțelegător. Și ei au trecut la momentele respective prin aceleași situații. Nu înțeleg aceste supărări. Mi-a venit în minte și un exemplu. L-am văzut pe Prunea că el nu mai poate să iasă pe stradă, pentru că îl întreabă lumea de cum joacă naționala. Băi, Florine, stai domne’ liniștit că nu te întreabă nimeni și nu te ceartă nimeni de treaba asta. De aia mingea aia care i-a scăpat în 94 nu se mai pune, pentru că era mingea prea rotundă și nu avea mânere.”, a mai spus Porumboiu pentru Fanatik. 

Porumboiu le cere suporterilor să fie alături de tricolori și la meciul cu Kosovo.

“Vreau o înțelegere obiectivă, că nu are sens să promovăm așa cu ardoare un negativism ca acesta care până la urmă se transformă într-o realitate crudă. Mulți dintre jucători nu au experiență, nu sunt la echipe mari. Încearcă acum să dea din aripi, ca să prindă contracte și să joace.

E de admirat, iar pe mine m-a surprins plăcut, atitudinea lor că au dorit, că vor să câștige și sunt montați pentru treaba aceasta. Că nu au avut anumite realizări pe care nu le-am dorit noi este altceva. Trebuie să luăm partea bună.”, a declarat Adrian Porumboiu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed