Gică Hagi, dat de gol! Dezvăluiri de ultimă oră despre cei de la Farul. E foarte important

Gică Hagi, dat de gol! Dezvăluiri de ultimă oră despre cei de la Farul. Campioana României este pe locul 10 în Superliga, cu nouă puncte.

Ciprian Marica spune că elevii lui Hagi aveau nevoie de această pauză competițională pentru că au avut multe meciuri de disputat.

Gică Hagi, dat de gol! Dezvăluiri de ultimă oră

Farul Constanța a avut până acum un program încărcat. A jucat în cupele europene și în Superliga. Constănțenii au fost eliminați din play-off-ul Conference League, iar în campionat sunt pe locul 10.

Ciprian Marica spune că jucătorii aveau nevoie de pauză.

„Nouă ne vine bine această pauză, acum când joacă echipele naționale. Nu sunt cele mai bune rezultate și cele așteptate. Este clar că suntem puțin dezamăgiți, pentru că ne așteptam la mai mult și ne doream mai mult. Acum nu avem încotro. Trebuie să strângem rândurile, să mergem mai departe și să fim mai inspirați.

În selecția pe care o facem, în deciziile pe care le luăm. Ne dădea o altă perspectivă calificarea în grupele europene, în primul rând. Ne-ar fi dat șansa să privim altfel lucrurile. Din păcate nu am reușit și trebuie să o luăm de la capăt. Nu mă așteptam să pierdem calificarea. Eram convins că vom merge mai departe.

Cred eu că am avut o zi proastă și de aceea nu am reușit. Am fi fost echipa mai bună, dacă ne-ar fi prins aceste meciuri din cupele europene dacă ne-ar fi prins în forma cu care am terminat campionatul”, a spus Ciprian Marica, potrivit Fanatik.

The Sun anunță sosirea lui Rivaldo la Farul

Se pare că Rivaldo ar fi decis să se implice la Farul. legendarul jucător a și venit în România pentru a pune la punct probabil toate detaliile. Informația a fost preluată și de cei de la The Sun.

„Emblema Barcelonei și a Braziliei, în negocieri șoc pentru a deveni acționar la o micuță echipă din Europa alături de legenda Hagi. Marele brazilian este dorit de Hagi la Farul în speranța că imaginea sa de la nivel global va atrage tinere talente.

Fostul mare jucător al României a fost supărat după ce a văzut că echipa sa a ratat grupele Conference League. Hagi este frustrat că multinaționalele din România nu investesc în cluburi, iar un exemplu este Dacia, care a preferat un parteneriat cu italienii de la Udinese.

După ce a încercat să atragă antreprenori la Farul în ultimii ani, Hagi l-a convins acum pe Rivaldo să i se alăture proiectul său de lungă durată de la Farul”, a scris The Sun.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed