Marea campioană care a ajuns de nerecunoscut! Ce a putut să facă după ce s-a retras din sport. Fanii au luat foc / Foto

O mare campioană a ajuns de nerecunoscut! Fanii au luat foc atunci când au găsit-o pe site-uri interzise.

Taylor Starling pare o cu totul altă persoană! Fosta sportivă a făcut schimbări majore în viața sa.

Taylor Starling, poze incendiare pe site-uri pentru bărbați!

Taylor Starling, cea mai fierbinte bare-knuckle boxer (n.r. box fără mânuși) a fost surprinsă în cele mai incendiare ipostaze în mediul online. 

Starling este de nerecunoscut acum. Asta după ce în 2021 a fost subiectul unei controversate discuții în lumea boxului. În urma confruntării cu Charisa Sigana, fotografiile cu sportiva plină de sânge au făcut înconjurul lumii. Americanca s-a ales atunci cu multiple leziuni.

„A fost foarte greu, dar a fost distractiv și chiar mi-a plăcut. A fost cu siguranță un joc diferit, dar m-am distrat de minune. Lucrul care m-a surprins cel mai mult a fost că loviturile mici dor foarte rău. Există lovituri mari care nu dor la fel de rău. Un deget mic cu siguranță doare mult mai mult decât crezi.

(n.r. despre adversara sa) A avut multă inimă. Cu siguranță am crezut că va fi lăsată deoparte și că nu vom merge în cele cinci runde complete. Dar mă bucur că am făcut-o pentru că îmi place să iau totul și să fac acele cinci runde și să ofer cu adevărat un spectacol pentru oameni”, spunea Starling.

Fosta campioană a postat acum câteva poze incendiare și pe rețelele sale de socializare.

Discrepanța dintre aparițiile sale în ring și cele din ziua de astăzi, pe rețelele destinate bărbaților, i-a șocat pe fanii care o apreciau în special pentru performanțele sale sportive.

Chiar dacă a fost judecată aspru, Starling a dezvăluit faptul că părerea contestatarilor este neimportantă pentru o persoană ca ea, care încearcă să își mărească veniturile pentru a-și putea susține familia.

„Le spun mereu oamenilor, dacă nu îmi plătiți facturile și nu puneți mâncare în gura copiilor mei, părerea voastră nu înseamnă nimic pentru mine”, spunea Starling.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed