Gigi Becali se va enerva crunt! Şeful de la FCSB, făcut praf în direct. Edi Iordănescu nu i-a rămas dator

Gigi Becali se va enerva crunt! Şeful de la FCSB, făcut praf în direct. Edi Iordănescu nu i-a rămas dator. Latifundiarul din Pipera l-a făcut praf pe selecţioner după România-Israel 1-1. S-a enervat că nu l-a selecţionat pe Adrian Şut, unul dintre cei mai în formă jucători din Superliga.

Lui Edi Iordănescu nu i-au convenit criticile lui Gigi Becali. Selecţionerul a ţinut să îi răspundă fostului său şef.

Gigi Becali se va enerva crunt!

Edi Iordănescu s-a simţit lezat de declaraţiile lui Gigi Becali. Asta deşi România a jucat foarte prost cu Israel şi a scos un egal, 1-1, doar cu ajutorul norocului. Selecţionerul este convins că a avut dreptate şi l-a atacat pe Gigi Becali.

„Nu mă puneți să comentez tactica patronului FCSB. Eu îi respect, dacă nu am primit la fel, asta e. Fotbalul european înseamnă angajament total. Solomon fuge după Manea în finalul jocului, e un star, la Tottenham și a făcut asta. În filosofia mea toată lumea se implică și își aduce aportul.

Dacă suntem așa competitivi să rezolvăm apărarea în 7-8 și să nu alergăm atât după minge, cu siguranță e un scenariu pe care îl putem lua în calcul”, a spus Iordănescu, în conferinţa de presă dinaintea duelului cu Kosovo.

România-Kosovo este un duel crucial pentru tricolori. Se va disputa miercuri seara, de la ora 21.45, pe Arena Naţională. După 5 meciuri, tricolorii sunt pe locul secund, la două puncte în spatele Elveţiei şi cu un punct peste ocupanta locului 3, Israel.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed