Vestea momentului pentru Elias Charalambous! S-a decis soarta lui Andrea Compagno. Ce se întâmplă cu atacantul italian de la FCSB

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! S-a decis soarta lui Andrea Compagno. S-a aflat ce se întâmplă cu atacantul italian de la FCSB. În ultimele zile s-a vorbit că golgeterul vicecampioanei ar putea pleca la Gaziantep.

Marius Şumudică, noul antrenor al echipei din Turcia, şi l-ar fi dorit pe jucătorul lui Elias Charalambous.

Vestea momentului pentru Elias Charalambous!

Totuşi, Elias Charalambous poate să stea liniştit. Asta deşi Gigi Becali a lăsat senzația că este gata să se despartă de jucător. La Gaziantep, echipă preluată de Marius Șumudică au ajuns deja Junior Morais și Florin Niță.

Totuşi, Șumudică infirmă clar că atacantul italian ar fi în vizorul său și că turcii ar căuta soluții pentru realizarea transferului. În schimb, recunoaște că-l dorește pe Denis Drăguș, românul care a refuzat un transfer la Rapid în această vară.

”Nu s-a pus niciodată problema unui transfer al lui Compagno. Nu știu de unde a apărut un astfel de zvon. În niciun caz Compagno nu face obiectul unei intenții de transfer al Gaziantep”, a precizat Șumi, conform digisport.ro.

Informația legată de Compagno a fost anunțată de jurnalistul turc Burak Ozdemir. Atacantul italian a înscris 21 de goluri în 39 de partide în sezonul trecut la FCSB. În această stagiune Compagno a fost mai mult rezervă la formația roș-albastră și s-a vorbit destul de mult despre plecarea italianului.

Mai mult, se pare că turcii ar fi oferit doar 500.000 de euro în schimbul lui Compagno. Astfel, Becali a refuzat categoric oferta. Şi-ar fi dorit pe jucător minim 1,5 milioane de euro cât a oferit celor de la FCU Craiova în urmă cu un an.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed