Ilie Năstase, verdict devastator pentru Simona Halep! Când va afla românca verdictul tribunalului. E foarte grav

Ilie Năstase, verdict devastator pentru Simona Halep! Acesta a spus când va afla românca verdictul tribunalului. Este foarte grav.

Fostul sportiv nu este convins că Simona Halep se va întoarce pe teren în sezonul viitor. Asta mai ales dat fiind faptul că un verdict în cazul ei de dopaj întârzie să apară.

Ilie Năstase, verdict devastator pentru Simona Halep

Mai mult, Năstase consideră că inclusiv avocații jucătoarei se fac vinovați de tergiversările din dosarul Simonei Halep.

„Cât ştiţi voi, ştiu şi eu. Nu mi se pare normală această amânare. Şi mie mi s-a întâmplat treaba asta, cu Serena, dar a doua zi eu şi cu Ţiriac ne-am suit în avion şi am fost la Londra.

Cred că de data asta avocaţii au lungit-o puţin. Nu am de unde să ştiu dacă anul viitor va fi pe teren sau nu, de vreme ce nu ştim dacă va fi pedepsită sau nu”, a spus Ilie Năstase, conform Agerpres.

De altfel, în emisiunea „Așa-i în tenis, cu Irina Fetecău”, primul lider din circuitul ATP a făcut o comparație cu cazul său din 2017, atunci când procesul s-a desfășurat mult mai rapid.

„E greu. Eu când am fost acuzat, atunci, de rasism, a doua zi, împreună cu domnul Țiriac ne-am urcat în avion, am mers direct la Londra și ne-au judecat a doua zi. Eu cred că avocații Simonei au ținut așa prea mult, nu s-au dus peste ei. Sunt niște judecători internaționali și dacă nu te duci acolo…

Și au tărăgănat-o așa, dă-i, dă-i, dă-i… N-au știut, nici nu au spus clar ce s-a întâmplat, nu se știe. Au ținut-o așa de un an. Zilele trecute s-a făcut un an (n.r. de la ultimul ei meci la US Open)! Și e tânără, adică… Că toată lumea spune că e numărul 1000… Lasă, domn’e, mia! Când ești numărul 1, îți revii repede, stai liniștit!”, a mai afirmat Năstase în legătură cu situația Simonei Halep, cea care este reprezentantă de avocații Howard Jacobs și Bogdan Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed