Cristiano Bergodi, atac la adresa lui Elias Charalambous! Anunţul care îi va enerva pe cei de la FCSB: ‘Părea pierdut, acum e incredibil’

Cristiano Bergodi, atac la adresa lui Elias Charalambous! Anunţul care îi va enerva pe cei de la FCSB. Antrenorul italian al celor de la Rapid îi înţeapă pe cei din conducerea vicecampioanei.

Cristiano Bergodi îi arată cu degetul pe Elias Charalambous şi Gigi Becali. Spune că Răzvan Oaidă a renăscut în Giuleşti.

Cristiano Bergodi, atac la adresa lui Elias Charalambous!

Rapid l-a adus pe Răzvan Oaidă după ce jucătorul a fost data afară de Gigi Becali. Acum, jucătorul e om de bază în Giulești. A fost titular în toate etapele de până acum, iar cu Dinamo, 4-0, a bifat un gol și un assist.

„Oaidă pare alt jucător acum, nu?! E incredibil! Și eu am rămas surprins. Eu credeam că era un jucător pierdut la FCSB. Avea o concurență mare acolo, cu Olaru, cu Edjouma.

Răzvan nu e un jucător dat afară de FCSB pe care l-a luat Rapid de bun. Astea sunt prostii. Un jucător poate juca foarte bine cu un antrenor și cu altul să nu aibă același feeling, aceeași empatie.

A venit aici și încet, încet a devenit unul dintre cei mai buni jucători. Răzvan e agresiv, e tehnic”, a declarat Bergodi, conform gsp.ro.

Oaidă a fost dorit la Rapid de Adrian Mutu. Între timp, Brialintul a plecat şi a fost înlocuit cu Cristiano Bergodi cu numai 4 zile înainte de startul campionatului.

Oaidă a fost pus pe liber de FCSB în vară. În ultimul sezon, a bifat 34 de meciuri în toate competițiile pentru roș-albaștri, zero goluri, zero assisturi. A fost trecut pe linie moartă în 2023 și n-a mai jucat deloc de la remiza cu CSU Craiova, 1-1, 19 februarie, când prindea 32 de minute.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed