Vestea momentului pentru Elias Charalambous! S-a decis soarta lui Andrea Compagno. Ofertă de ultimă oră pentru atacantul italian

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! S-a decis soarta lui Andrea Compagno. Ofertă de ultimă oră pentru atacantul italian. Marius Şumudică spera să-l ia pe atacantul italian în Turcia.

Antrenorul român are obiectiv să o salveze pe Gaziantep de la retrogradare. Îşi întăreşte echipa, iar una dintre ţinte era omul de atac al lui Elias Charalambous.

Vestea momentului pentru Elias Charalambous!

După ce i-a adus pe portarul Florin Niță și pe fundașul stânga Junior Morais, Marius Șumudică a încercat să-l transfere și pe atacantul italian Andrea Compagno. Se pare că au existat discuții între Gaziantep și FCSB, dar. Este exclus să se ajungă la un acord din cauza ofertei scăzute.

Conducerea lui Gaziantep a transmis că poate oferi maximum 500.000 de euro pentru jucătorul care a dat două goluri în 10 meciuri în acest sezon. În 42 de meciuri pentru FCSB atacantul italian are 18 goluri, conform gsp.ro.

„Obiectivul meu pentru această stagiune e să jucăm un fotbal bun și, desigur, să atragem fanii să vină la stadion. Nici nu mă gândesc acum că vom pica! În 20 de ani de carieră nu mi s-a întâmplat asta. Așa va fi și la Antep. Voi face trei-patru transferuri pentru a întări lotul”, a spus noul antrenor al celor de la Gaziantep, Marius Șumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed