Gigi Becali şi-a ieşit din minţi! Tricolorii pe care i-a făcut praf în direct. Va ieşi un scandal uriaş

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi! Tricolorii pe care i-a făcut praf în direct. Va ieşi un scandal uriaş după acuzaţiile latifundiarului din Pipera. Egalul României cu Israel l-a enervat maxim pe şeful de la FCSB.

Patronul roș-albaștrilor dă cărțile pe față și numește fotbaliști care, în opinia lui, nu au ce căuta la națională.

Tricolorii pe care i-a făcut praf în direct

Gigi Becali, patronul de la FCSB, spune că Damjan Djokovic a fost scos din echipă deoarece nu i-a auzit numele în comentariul de la televizor, ceea ce ar însemna că se ferește de joc.

Aceeași părere o are și despre Marius Marin și Răzvan Marin.

„Eu trebuie să spun ce gândesc că de aia m-ai sunat, nu vreau să supăr pe nimeni, dar părerea o să mi-o zic. Djokovic nu a jucat: dacă de la televizor eu văd că numele lui nu se pronunța deloc, se ascunde de joc. Păi, dacă nu s-a pronunțat Marin… Erau doi de Marin și eu nu auzeam Marin.

Erau doi în teren, dar eu nu îl auzeam pe Marin. Cum să fie doi in teren și tu să nu auzi de Marin? Păi, erau doi de Marin și eu nu am auzit Marin. Dacă nu am auzit, înseamnă că nu a trecut mingea pe la el. Dacă nu trece mingea pe la tine, stai acasă. Tu nu te duci să cauți mingea, tu te ascunzi de minge că îți e frică. Dacă îți e frică stai acasă.

Eu îl respect pe tatăl lui Marin că a jucat la mine. Și copilul e bun jucător, dar nu mai e bun. Gata, dacă mingea nu trece pe la el nu e bun. Celălalt Marin nu e bun, că nu trece mingea pe la el, el e mijlocaș. Dacă mingea nu trece pe la tine trebuie să o iei tu, că d-aia ești mijlocaș”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Gigi Becali: „Ne pune să ne apărăm când jucăm cu 50.000 de spectatori”

Gigi Becali îl consideră pe Edi Iordănescu unul dintre principalii vinovați pentru jocul modest prestat de tricolori.

„Trebuie să mai jucăm și fotbal. Păi dacă ai și agresivitate și forță și valoare, cine te oprește să joci fotbal? Atunci antrenorul te ține să nu joci fotbal. Avem agresivitate, avem valoare, trebuie să jucăm fotbal.

Ne pune să ne apărăm când jucăm cu 50.000 de spectatori”, a declarat Gigi Becali, potrivit sursei citată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed