Femeia celebră din România care a dat lovitura! Anunţul care i-a pus pe jar pe fani: ‘Avem deja experienţă’ / Foto

Femeia celebră din România care a dat lovitura! Anunţul care i-a pus pe jar pe fani. Fina Anamariei Prodan este încrezătoare în propriile forțe. Afacerea care îi va spori averea e în plină ascensiune.

Fina Anamariei Prodan nu se lasă mai prejos! Vrea să dea lovitura cu o nouă afacere care promite venituri uriașe. Domeniul ales este în creștere continuă.

Ce pune la cale fina Anamariei Prodan!

Lena Enache, soția lui Gabi Enache, fost jucător la FCU Craiova, este pregătită să își deschidă o nouă afacere. Cei doi au pus totul la punct și s-au lansat în domeniul design-ului interior.

Gabi Enache nu a mai reușit să își găsească un club după despărțirea de olteni. S-a reprofilat și urmează să conducă noua sa afacere, alături de soția sa Lena.

„Urmează să deschid o afacere cu soțul meu, este în curs de desfășurare. Este un business ce are legătură cu designul interior. Faptul că am schimbat case și avem experiență, ne-a făcut să mergem în această direcție.

Suntem la a a patra casă pe care o facem și avem deja experiență. Culmea, Gabi este mult mai implicat ca mine și este fascinat de ceea ce urmează să facem, iar eu sunt surprinsă de el. Mă bucur că am descoperit acest lucru la el. Ne completăm foarte bine în acest proiect. La fotbal nu va renunța niciodată, el trăiește prin asta!”, a declarat Lena Enache pentru spynews.ro.

Lena Enache mai este implicată într-un proiect ce se desfășoară în inima Capitalei. Soția fostului jucător de fotbal este patroana unei cofetării de succes.

Scandal cu Adrian Mititelu

Gabi Enache a lăsat fotbalul în planul secund o perioadă, după ce nu a mai reușit să își găsească un club la care să activeze, după despărțirea de FCU Craiova.

Imediat după plecarea de la FCU Craiova, Gabi Enache a susținut că Adrian Mititelu ar avea să îi mai ofere o suma semnificativă de bani.

Patronul de la FCU Craiova a reacționat imediat la declarațiile jucătorului și a negat acest fapt. „Minte de îngheață apele. Este un mercenar ordinar!”, susținea conducătorul clubului din Bănie.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed