Avertisment pentru Edi Iordănescu! Greşeala uriaşă a selecţionerului. A scos din teren cel mai bun jucător al tricolorilor

Avertisment pentru Edi Iordănescu! Greşeala uriaşă a selecţionerului. A scos din teren cel mai bun jucător al tricolorilor. Contestatarii l-au pus la zid pe tehnician pentru decizia pe care a luat-o.

Edi Iordănescu, greșeală de proporții! A fost luat cu asalt imediat după partida cu israelienii.

Avertisment pentru Edi Iordănescu!

România a remizat cu Israel, sâmbătă seara, pe Arena Națională, scor 1-1, în preliminariile EURO 2024. Elevii lui Edi Iordănescu s-au luptat, însă nu au reușit să obțină decât un egal. 

Adrian Porumboiu, fost arbitru, a lăudat prestațiile lui Florinel Coman și Denis Alibec, care a și înscris pentru tricolori, în minutul 27.

„N-aş putea să spun că nu mi-a plăcut. Am avut atitudine. Mi-a plăcut Alibec, dar peste toţi mi-a plăcut Coman, a făcut faza de atac şi de apărare. A lipsit să nu mai primim un gol.

Nu a fost o echipă superioară Israel, evoluţiile jucătorilor noştri au fost chiar bune, am avut şi ocazii. Cu Kosovo va fi mai greu decât azi, dar dacă va fi stadionul plin va fi un rezultat bun.

Am vrut să ţinem de rezultat, dar trebuie şi să poţi. Asta e situaţia. Nu ne-a făcut nimic arbitrul, nu a fost nimic care să nu ne fi dat. Cât avem şanse haideţi să gândim frumos. Era mai bine dacă am fi câştigat, dar asta este”, a spus Adrian Porumboiu, conform gsp.ro.

Fostul arbitru speră să îl vadă evoluând în teren și pe Ianis Hagi, jucător care s-a transferat de curând în La Liga, în vestiarul celor de la Deportivo Alaves. Porumboiu dorește să îl vadă pe mijlocaș luptându-se în duelul cu Kosovo, ce se va disputa marți seara, la ora 21:45.

„Eu aş aştepta să-l vedem şi pe Ianis Hagi la meciul cu Kosovo, e o părere. Va juca probabil cu Kosovo şi probabil o va face bine!”, a spus Adrian Porumboiu.

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

    • Ce meci a văzut Porumboiu? Echipa Israelului a fost net superioară. Când am jucat noi „pe alocuri bine”? Credeam că e obiectiv, dar „se bagă în în seamă”!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed