Scandal uriaş după meciul cu Israel! A dat de pământ cu naţionala lui Edi Iordănescu: ‘Jalnic, jenant, dezastru’

Scandal uriaş după meciul cu Israel! A dat de pământ cu naţionala lui Edi Iordănescu. Tricolorii au reuşit un 1-1, norocos, pe Arena Naţională şi rămân în cărţi pentru calificarea la EURO 2024.

La final, mai mulţi oameni din fotbal au făcut praf jocul echipei naţionale. Nici selecţionerul Edi Iordănescu nu a scăpat de critici.

Scandal uriaş după meciul cu Israel!

România lui Edi Iordănescu s-a apărat aproape tot meciul şi le-a permis israelienilor să aibă ocazii pe bandă rulantă. „De mult nu am mai văzut o echipă care să vină și să aibă 14 ocazii, dintre care 6 au fost clare. Astea toate într-o repriză! Să zicem mersi, am avut noroc cu niște devieri. Ne-a scos Moldovan de două ori.

E incredibil, nu mă așteptam să fim atât de timorați. Am jucat atât de crispat, parcă nu ne legau între ei. Nu am avut niciun fel de construcție.

Este inexplicabil. Când intrau în posesie, noi ne retrăgeam și așteptam să ne ia la pumni. Chiar nu am înțeles! Am terminat meciul într-un mod jalnic”, a spus Grigore Sichitiu, conform gsp.ro.

Fostul preşedinte de la Rapid sau secund la echipa naţională nu s-a oprit aici. „La ora actuala, jucătorii noștri nu joacă în străinătate pentru că nu au partea de pregătire atletică. Au venit niște jucători normali, de 19 ani, și te-au dominat acasă. E jenant, un dezastru”, a mai spus Grigore Sichitiu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed