Edi Iordănescu a primit ordin! Ianis Hagi nu trebuie să lipsească din naţională. I-a atacat pe tricolori în direct

Edi Iordănescu a primit ordin! Ianis Hagi nu trebuie să lipsească din naţională. I-a atacat pe tricolori în direct. La finalul meciului România-Israel 1-1, de pe Arena Naţională, Ilie Dumitrescu nu s-a mai abţinut.

Ilie Dumitrescu a analizat remiza României cu Israel, din preliminariile EURO 2024. Nu a fost deloc mulţumit de prestaţia tricolorilor.

Edi Iordănescu a primit ordin!

Fostul mare atacant al Stelei consideră că Ianis Hagi ar fi putut crea mai multe ocazii pentru România în meciul cu Israel.

Mijlocașul ofensiv ajuns în La Liga, la Alaves, a fost lăsat pe bancă de selecționer pe tot parcursul meciului cu Israel.

„S-a văzut diferența de nivel între meciurile din Liga 1 și cele internaționale. Eu cred că e un rezultat bun, având în vedere aria de selecție. Nu prea aveai pe cine să bagi, doar pe Ianis Hagi. E nevoie de un jucător ca Hagi, care să îți aducă acea personalitate în joc în ultimii 30 de metri.

Măcar 20-30 de minute. Greu am atacat. În acest meci au fost probleme mari. E nevoie de asumare. Trebuie să deschizi unghiul de pasare. De asta ești printre primii jucători români, că faci asta. Aici am suferit, la exprimarea de joc”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

La finalul meciului, Edi Iordănescu a recunoscut superioritatea oaspeţilor în disputa România-Israel.

„Să fim și obiectivi, ei au foarte multă calitate individuală. Din păcate, în repriza a doua ar fi trebuit să facem mai mult, să producem mai mult. Am cedat destul de ușor, am făcut foarte multe greșeli.

Nici jucătorii care au intrat pe parcurs nu au adus plusul așteptat. Am încredere în calitatea individuală a noastră. Dacă e ceva ce mă frământă e că mi-aș dori mai multă liniște la construcție, oportunitățile ni le creăm din tranziții și nu e suficient”, a spus Edi Iordănescu, selecționerul naţionalei României.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed