Atac devastator la adresa tricolorilor! Băieţii lui Edi Iordănescu, făcuţi praf în direct: ‘Habar nu avem de fotbal! Nu am existat în repriza a doua’

Atac devastator la adresa tricolorilor! Băieţii lui Edi Iordănescu, făcuţi praf în direct după România-Israel 1-1. Un fost atacant din Generaţia de Aur a dat de pământ cu echipa naţională.

România a fost subordonată de Israel, dar am obţinut un punct norocos pe Arena Naţională. Acest rezultat ne dă şanse mari de calificare la EURO 2024.

Băieţii lui Edi Iordănescu, făcuţi praf în direct

Jocul băieţilor lui Edi Iordănescu l-a făcut pe Florin Răducioiu să se dezlănţuie în direct. Fostul mare atacant al naţionalei i-a distrus pur şi simplu pe tricolori.

„Sunt foarte dezamăgit, am fost dominați la aproape toate capitolele. Am văzut teamă la jucătorii noștri, asta m-a dezamăgit foarte mult.

N-am putut să jucăm. Am fost dominați clar, singura notă pozitivă e rezultatul. Per total sunt foarte dezamăgit, naționala ne-a oferit puține lucruri la nivel de joc.

Suntem foarte modești, nu legăm 4 pase, habar nu avem de fotbal! Nu am existat pe teren în repriza a doua!”, a declarat Florin Răducioiu, în direct la Prima TV.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed