Israelienii au tupeu! Ce au spus după egalul de pe Arena Naţională. Ne-au ameninţat înaintea returului

Israelienii au tupeu! S-a aflat ce au spus după egalul de pe Arena Naţională. Remiza cu România i-a făcut să spere la calificare şi mai mult. Pentru Israel urmează duelul cu Belarus din cadrul EURO 2024.

România a remizat cu Israel în cadrul EURO 2024! S-a aflat ce a putut spune selecționerul rivalei la final de partidă. Nu s-a putut abține și ne-a atacat.

Israelienii au tupeu!

Reprezentativa României a remizat, sâmbătă seara, în duelul cu Israel din cadrul preliminariilor EURO 2024, scor 1-1.

România și-a păstrat poziția secundă în clasamentul Grupei 1, cu 9 puncte obținute în cele 5 partide disputate până în prezent. Imediat următoarea în clasament este Israel, cu un cumul de 8 puncte.

Denis Alibec a reușit să obțină un punct pentru România, sâmbătă seara, în minutul 27 al duelului de pe Arena Națională.

Oscar Gloukh, jucător în vârstă de numai 19 ani, legitimat la Red Bull Salzburg, a înscris pentru israelieni în cea de-a doua repriză, în minutul 53.

Alon Hazan, selecționerul reprezentativei Israelului, a susținut la finalul partidei că este mulțumit de jocul elevilor săi. Tehnicianul se așteaptă ca duelul cu Belarus să fie cel puțin la fel de puternic ca cel disputat pe Arena Națională. Spune că echipa sa ar fi trebuit să câştige în România.

„Eu spun că e un rezultat bun pentru România. Am jucat mult mai bine ca România. Am încercat să dictăm jocul, să dominăm. Am avut multe ocazii în repriza a doua. Știam dinainte că Israel, Kosovo şi România se bat pentru locul 2. Elveţia pierde puncte şi e posibil şi locul 1. Sunt mulţumit de jocul băieţilor mei. Marţi jucăm cu Belarus şi vom fi la fel de puternici. Unul dintre punctele forte ale noastre a fost galeria de 3000 de oameni. Îşi doreau jucătorii că luptă pentru fiecare minge”, a spus Alon Hazan, în cadrul conferinței de presă de la finalul partidei România – Israel, scor 1-1, din cadrul preliminariilor EURO 2023.

România se va duela cu Kosovo, marți seara, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed