Cazul Simonei Halep ia amploare! Intervenţie de ultimă oră a fostului antrenor. Acuzatorii de la ITIA, umiliţi public

Cazul Simonei Halep ia amploare! Intervenţie de ultimă oră a fostului antrenor. Acuzatorii de la ITIA, umiliţi public. Campioana noastră este interzisă din turneele WTA de peste un an de zile.

Simona Halep îşi caută nevinovăţia la Londra, dar cazul ei de dopaj se prelungeşte nepermis de mult. Aşteaptă de luni de zile un verdict, dar cei de la ITIA se opun. Mai mult susţin că i-au descoperit nereguli şi la paşaportul biologic.

Cazul Simonei Halep ia amploare!

Acum, în apărarea Simonei Halep sare şi fostul ei antrenor, belgianul Wim Fissette. Tehnicianul a transmis un mesaj public de susținere pentru fosta sa elevă. Fissette este convins de nevinovăția româncei și așteaptă cu nerăbdare să o vadă din nou activă în circuitul WTA.

„Am lucrat cu Simona, a fost o perioadă frumoasă. La cum o cunosc, cred în ea 100% că nu e vinovată de a fi luat ceva ce n-ar fi trebuit să ia. Evident, ceva trebuie să se fi întâmplat, trebuie ca ei să fi găsit ceva în sângele ei.

Nu știu toate detaliile, nu am citit totul, dar Simona așteaptă de foarte, foarte mult timp să afle ce i se va întâmpla. A fost foarte bună pentru tenisul feminin, mereu a fost prezentă, dedicată, luptând în fiecare meci. E o jucătoare foarte populară și sper să o văd înapoi în circuit foarte curând,” a declarat Wim Fissette, într-o conferință de presă, la New York.

Toți cei trei antrenori străini ai Simonei, Wim Fissette, Darren Cahill și Patrick Mouratoglou ai ieşit public şi au susținut-o pe româncă. Sunt convinşi că Simona este nevinovată în procesul cu Agenția Internațională a Integrității în Tenis.

Simona Halep a ajuns, sub comanda belgianului Wim Fissette, în prima finală de Grand Slam a carierei, Roland Garros 2014. Victoria Azarenka, Johanna Konta, Angelique Kerber, Naomi Osaka și Qinwen Zheng sunt jucătoarele cu care Fissette a colaborat, după încheierea parteneriatului cu sportiva noastră.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed