Dumitru Dragomir şi-a ieşit din minţi! Ce i-a cerut Simonei Halep. E singura şansă să revină pe teren

Dumitru Dragomir şi-a ieşit din minţi! S-a aflat ce i-a cerut Simonei Halep. E singura şansă să revină pe teren. Perioada de suspendare a româncei s-a prelungit nepermis de mult din cauza acuzatorilor de la ITIA.

Dumitru Dragomir a făcut circ în cazul de dopaj al Simonei Halep! Fostul președinte LPF a dat de pământ cu instanța. Vrea dreptate pentru fosta campioană.

Dumitru Dragomir şi-a ieşit din minţi!

Fost președinte al LPF nu mai are răbdare sa afle verdictul de care depinde cariera Simonei Halep. Dragomir este de părere că cea mai dulce răzbunare pe care ar putea să le-o ofere fosta campioană contestatarilor, ar fi revenirea în circuit mai în formă ca niciodată.

„N-ați văzut ce s-a întâmplat cu doamna Halep? Domne, ce i-au făcut ăștia… Ce i-au făcut nenorociții ăștia! Eu i-aș da în judecată la toate tribunalele omenirii.

Chiar dacă n-o să mai joace, părerea mea e că a făcut cinste României și s-a auzit de România foarte puternic datorită Simonei Halep”, a susținut Dragomir, conform Fanatik.

Fostul președinte al LPF consideră că americanii au complotat împotriva româncei pentru a-i sabota cariera.

„Faptul că suntem români! Măi frate: partenerul nostru strategic cine este? Americanii? De ce românii nu au intrare în America și ungurii au? Care e diferența?! Noi suntem o țară parteneri cu ei, cea mai importantă țară a Europei, că suntem la graniță cu Balaurul, iar nouă nu ne dau.

Ai mai pomenit așa ceva?! Hai să-i întrebăm pe conducătorii noștri!
Această doamnă, Halep, datorită faptului că e prea cuminte… Bă, noi românii suntem prea umili! Și cuminți de n-ai văzut! Bă, o doamnă! Noi, poporul nostru, suntem prea umili!

Comitetul Olimpic din România trebuia să se ducă să facă grevă în față la tribunal! Și s-ar putea să fie totul o făcătură! S-ar putea chiar să fie cineva care i-a întins această cursă. A deranjat pe cineva! Fii atent ce spun!”, a continuat Dumitru Dragomir.

Dragomir a prins ocazia pentru a o felicita și pe Sorana Cîrstea, pentru prestația și curajul său de la turneul de Mare Șlem de la US Open.

„Dacă tot am ajuns și la tenis, ar trebui și „Sori” să fie felicitată pentru că este frumoasă, talentată și bine educată.

Eu le știu părinții și la una și la cealaltă. Halep are niște părinți admirabili! Părinții contează 100%! Sunt decisivi! Cu educație proastă de acasă, așa o duci toată viața!”, a mai spus fostul președinte al LPF.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed