Gigi Becali a dat verdictul! I-a decis soarta vedetei de la FCSB. Elias Charalambous, direct vizat

Gigi Becali a dat verdictul! I-a decis soarta vedetei de la FCSB. Elias Charalambous, direct vizat de decizia pe care a luat-o latifundiarul din Pipera. Patronul vicecampioanei a declarat un jucător netransferabil.

Gigi Becali nu vrea să îl cedeze pe mijlocașul central Adrian Șut. Jucătorul l-a încântat pe Gigi Becali în acest sezon.

Gigi Becali a dat verdictul!

„Pe Șut nu îl vând până se termină campionatul, poate să îmi dea oricâți bani. Fără creier eu nu pot câștiga. Fără Șut nu se poate. N-am avut niciun închizător ca Șut de când sunt eu în fotbal.

Pintilii și Bourceanu nu se compara cu Șut. Ei erau agresivi, cutare, dar Șut e agresiv, are viziune, face pressing avansat”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Adrian Șut a fost adus de FCSB de la Academica Clinceni. El a reușit să se impună în echipa de start și este unul dintre cei mai importanți jucători. Este noul favorit al lui Gigi Becali.

FCSB a avut o ofertă de 2 milioane de euro de la Genk pentru mijlocașul în vârstă de 24 de ani, dar a refuzat-o. Roș-albaștrii și-au dorit să primească 3 milioane de euro în schimbul său, dar belgienii nu au plusat. Astfel, că Şut poate pune umărul la primul titlu pe care l-ar putea lua FCSB din 2015 încoace.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed