Anunţ trist despre Michael Schumacher! Un fost coleg a dat cărţile pe faţă. Durerea este imensă

Anunţ trist despre Michael Schumacher! Un fost coleg a dat cărţile pe faţă. Durerea este imensă în Marele Circ. Toată lumea din Formula 1 deplâge drama prin care trece fostul mare pilot.

Afirmații chinuitoare ies la iveală! Situație horror a lui Michael Schumacher. S-a aflat ce a putut spune un fost coleg despre problemele marelui campion. 

Anunţ trist despre Michael Schumacher!

Michael Schumacher, fost pilot de curse german, a avut cea mai tragică poveste din circuitul Formulei 1. Pilotul și-a încheiat cariera din cauza unui accident neprevăzut la schi, unde a suferit o lovitură gravă la cap.

în urma incidentului, Schumacher a fost diagnosticat cu traumatism cranian sever și o hemoragie cerebrală. A fost operat de două ori în cadrul spitalului din Grenoble.

Johnny Herbert, fostul să coleg din circuit, deplânge lipsa campionului din industria automobilistică.

„Am pierdut un megastar care a bucurat atât de mult lumea. E foarte trist că Mick nu îl are pe tatăl său alături și este trist că întreaga comunitate din Formula 1 nu îl are prin preajmă.

Este o rușine. Toată lumea a pierdut să învețe de la Schumacher”, a declarat Johnny Herbert pentru CasinoSite.nl.

Pe 16 iunie 2014, Schumacher a fost internat în cadrul clinicii de specialitate din Lausanne, ca mai apoi, să fie externat pe data de 9 septembrie, urmând să fie tratat în propria locuință. Până în prezent, fostul campion din Formula 1 s-a ferit de viața publică, neștiindu-se alte detalii despre starea sa actuală de sănătate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed