Elias Charalambous, direct vizat! Gigi Becali i-a decis soarta antrenorului cipriot. Ce se va întâmpla cu acesta

Elias Charalambous, direct vizat! Gigi Becali i-a decis soarta antrenorului cipriot. S-a aflat ce se va întâmpla cu acesta. Latifundiarul din Pipera a dat un mesaj clar despre tehnicianul vicecampioanei.

Gigi Becali nu s-a mai abținut! Afirmații de zile mari despre tehnicianul vicecampioanei. S-a aflat ce părere are patronul despre jocul echipei sub comanda cipriotului.

Gigi Becali, anunț clar pentru Charalambous!

Elias Charalambous a fost pus În funcția de tehnician al vicecampioanei la începutul lunii martie, iar Gigi Becali este de părere că nu ar fi putut face o alegere mai bună.

„Cea mai bună mutare pe care am făcut-o este Charalambous. Nu că sunt mulțumit, sunt foarte mulțumit! Eu mereu am spus că vreau posesie, pasă, posesie, pasă.

Jucăm atât de repede… Eu nici nu mă așteptam să putem juca atât de rapid. Jucăm în viteză, dintr-una. Pac! Am recuperat mingea, iar jucătorul care intră în posesie dă imediat pasă. O dă din prima. O recuperează și pasează din prima. Nu face două atingeri. Ăsta e secretul lui Charalambous ”, a declarat Becali pentru Fanatik.

Elias Charalambous a preluat echipa în luna martie, iar până în prezent, FCSB a înregistrat 13 victorii, două egaluri și cinci înfrângeri.

FCSB se luptă aprig pentru titlul de campioană a României, iar în momentul de față, formația lui Becali ocupă prima poziție în clasamentul Superligii, cu 18 puncte obținute în urma celor șapte partide disputate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed