La un pas de tragedie! Clipe cumplite în cursa Moto GP de la Barcelona. A trecut cu motocicleta peste el / Video

La un pas de tragedie! Clipe cumplite în cursa Moto GP de la Barcelona. A trecut cu motocicleta peste el. Totul s-a întâmplat în startul cursei regine de Moto GP de la Barcelona.

Francesco Bagnaia a fost la un pas de a-şi pierde viaţa. La câteva secunde de la startul cursei, mai mulţi piloţi au ajuns la pământ, iar Francesco Bagnaia a fost chiar călcat, relatează Le Figaro.

Clipe cumplite în cursa Moto GP de la Barcelona

Au căzut în primul viraj cinci piloţi. Italianul Enea Bastiannini (Ducati) a ratat frânarea pe interior şi s-a ciocnit cu francezul Johann Zarco (Ducati-Pramac). Apoi i-au antrenat în cădere pe spaniolul Alex Marquez (ESP/Ducati-Gresini) şi pe italienii Fabio Di Giannantonio (ITA/Ducati-Gresini) şi Marco Bezzecchi (ITA/Ducati-VR46).

 

Italianul Francesco Bagnaia (Ducati) a fost călcat de sud-africanul Brad Binder (KTM) după virajul 2. Bagnaia, care plecase din pole position, a căzut, iar Binder nu a mai putut evita impactul.

 

Bagnaia, în vârstă de 26 de ani, a fost transportat la spital pentru investigaţii. Cursa a fost câştigată de spaniolul Aleix Espargaro (Aprilia), care i-a dedicat victoria lui Bagnaia.

Apoi, au venit veşti şi despre pilot. Directorul medical al MotoGP, Angel Charte, a declarat, duminică, după accidentul suferit de Francesco Bagnaia, că actualului campion mondial i s-a făcut radiografie, însă el trebuie să fie supus unei tomografii computerizate.

„Pecco a suferit un politraumatism sever, o motocicletă a trecut peste el la nivelul fémurului şi al tibiei. Am făcut radiografii zonei respective şi am depistat o mică leziune care nu ştim dacă este actuală sau veche. Trebuie să facem de urgenţă o tomografie computerizată şi de aceea l-am trimis la spitalul general”, a spus Charte.

„La nivel cranian, toracic şi abdominal, el a fost normal tot timpul. A fost conştient şi orientat. Imaginea pe care am văzut-o este de la radiologia convenţională, aşa că este dificil să fim siguri că nu există o fractură. Este necesar să se facă o tomografie computerizată”, a adăugat el.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed