Vedeta lui Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Anunţ clar pentru fanii celor de la CSU Craiova. L-au înjurat tot meciul

Vedeta lui Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Anunţ clar pentru fanii celor de la CSU Craiova. L-au înjurat tot meciul din Ghencea în care FCSB s-a impus, la scor de neprezentare, 3-0, în faţa celor de la CSU.

Nou-venitul lui Gigi Becali, a fost înjurat de fani! Suporterii olteni nu s-au abținut când l-au văzut pe Alexandru Băluță în tricoul rivalei. 

Vedeta lui Gigi Becali nu s-a mai abţinut!

Alexandru Băluță s-a săturat de valul de critici din partea suporterilor, care a venit odată cu transferul său la echipa patronată de Gigi Becali, FCSB, care se află pe podiumul clasamentului Superligii. 

După victoria din Ghencea, contra oltenilor, scor 3-0, din etapa a opta a Superligii, mijlocașul a vorbit despre conflictul pe care îl are cu suporterii din Bănie. A transmis că se concentrează pe singurul său scop, acela de a ajuta cât de mult poate clubul în cadrul căruia activează.

„Într-adevăr a fost un meci reușit pentru noi. Am început foarte bine. Am făcut un pressing foarte bun. Am pregătit totul ca la carte săptămâna asta. Mă bucur că ne-a ieșit și am câștigat. A fost o bucurie să îmi reîntâlnesc foștii colegi. Mă leagă amintiri frumoase cu ei, dar din momentul ăsta vreau să mă lege amintiri aici.

Era de așteptat să nu se vorbească frumos despre mine, să scandeze numele meu, dar pentru mine e important ce am de făcut aici. Toată lumea din tribune a fost cu mine, m-au susținut, m-au încurajat și pentru mine asta contează. Ne așteptam la un meci greu, am stat foarte bine în teren din punct de vedere tactic, am îndeplinit tot ce ne-a spus Mister și cred că ăsta a fost punctul nostru forte, am profitat de spațiile pe care ei ni le-au lăsat”, a reacționat Alexandru Băluță, la finalul partidei cu CSU Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed