Laurenţiu Reghecampf s-a dezlănţuit! Şi-a făcut praf echipa după umilinţa încasată cu FCSB. I-a ameninţat direct pe jucători

Laurenţiu Reghecampf s-a dezlănţuit! Şi-a făcut praf echipa după umilinţa încasată cu FCSB. I-a ameninţat direct pe jucători. CSU Craiova a încasat-o grav în Ghencea. A fost a doua înfrângere consecutivă, după meciul cu  Farul. Acum, a fost la scor de neprezentare.

Laurenţiu Reghecampf era un car de nervi la finalul meciului FCSB-CSU Craiova 3-0. Nu s-a mai abţinut şi i-a criticat la scenă deschisă pe jucătorii săi.

Laurenţiu Reghecampf s-a dezlănţuit!

„Foarte slabă prima repriză din toate punctele de vedere. primim goluri din posesia noastră. Am foarte multe lucruri care îmi vin în cap. Trebuie să le ordonez. Arătăm ca o echipă normală în foarte multe momente. Trebuie să avem altă reacţie. Poate nu am ales cei mai buni jucători pentru primul 11.

Poate unii jucători trebuie să pună mai mult suflet în ceea ce fac. Am pierdut ca o echipă. Trebuie să ne revenim împreună. Pe hârtie în atac arătăm bine. Ivan joacă pe o poziţie care nu e a lui. Am încercat să improvizăm. Baiaram nu a reuşit foarte multe”, a spus Laurenţiu Reghecampf, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Reghe nu s-a oprit aici. A continuat să-şi critice echipa şi a dezvăluit de ce Markovic şi Câmpanu au rămas acasă. „Cel mai tare mă deranjează atitudinea că primim goluri foarte uşor. Şi eu îmi reproşez fac parte din acelaşi colectiv. Multe lucruri le-am spus la pauză şi după meci le-am spus. Trebuie să luăm nişte decizii şi trebuie luate. Decizii privind randamentul jucătorilor la antrenamente sau meciuri. Dacă putem să aducem jucători, o vom face.

Markovic şi Câmpanu nu ne-au lipsit. Nu au făcut parte din lot. Am decis să îi lăsăm acasă. Asta după meciul cu Farul şi după antrenamente. Va fi o perioadă foarte grea”, a mai spus antrenorul celor de la CSU Craiova, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed