Dezvăluirea momentului despre Laurențiu Reghecampf! S-a aflat înaintea derby-ului FCSB-CSU Craiova. Fanii olteni se vor enerva crunt

Dezvăluirea momentului despre Laurențiu Reghecampf! S-a aflat înaintea derby-ului FCSB-CSU Craiova. Fanii olteni se vor enerva crunt.

Laurențiu Reghecampf, a făcut un gest incredibil. Oltenii vor fi şocaţi atunci când vor afla de gestul tehnicianului.

Dezvăluirea momentului despre Laurențiu Reghecampf!

Laurențiu Reghecampf a devenit membru de onoare al asociației „Salvați Steaua”!

Gheorghe Mustață, liderul peluzei Nord, a făcut public anunțul chiar înainte de duelul dintre FCSB și CSU Craiova, ce se va disputa în această seară, la ora 21:45, în incinta arenei Ghencea.

„Reghe e fratele meu, e mereu alături de Steaua, e președintele asociației Salvați Steaua. Tot respectul pentru Reghe! Deci da, e președintele asociației Salvați Steaua.

Dacă ne va bate la meciul cu Craiova asta este. Dar îmi pare rău, la acest meci nu-i urez succes, o să-i spun abia la următorul meci”, a mai spus liderul Peluzei Nord, potrivit Fanatik.

„Avem ocazia să arătăm că la Constanța a fost un accident!”

Laurențiu Reghecampf a oferit detalii despre atmosfera din vestiarul oltenilor. Tehnicianul are pretenția de la elevii săi de a-și forma o mentalitate puternică, în același timp, de a nu-i subestima pe roș-albaștrii.

„Atmosfera va fi una specială, vom juca în Ghencea și cu siguranță stadionul va fi full. Este un lucru care cu siguranță îi va ajuta pe cei de la Steaua, FCSB, mie mereu îmi e greu să spun FCSB. Spectatorii vor fi de partea lor, vor fi un ajutor incredibil pentru cei de la FCSB.

Pentru noi va fi un meci important, mai ales că avem ocazia să arătăm că la Constanța a fost un accident. Venim după o săptămână unde a trebuit să analizăm și să discutăm despre ceea ce am jucat în ultima partidă. Așa cum am spus-o și după meci, a fost un meci foarte slab făcut de noi.

Nu i-am recunoscut pe mulți dintre jucătorii noștri, am discutat cu ei despre ce ne va aștepta sămbătă seara. Avem șansa să jucăm pe un stadion nou, arhiplin, iar lucrul acesta ar trebui să ne motive foarte mult.

Cred că este un prilej foarte bun pentru noi, sper ca jucătorii să aibă o reacție pozitivă, de bărbăție. Pentru asta te antrenezi și joci fotbal, să ai parte de asemenea stadioane și meciuri de încărcătură, meciuri în care poți să arați cu adevărat la ce nivel ești și ceea ce vrei să faci în carieră.”, a declarat Reghecampf.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed