Victor Ciutacu se revoltă! Anunţ de ultimă oră în cazul Simonei Halep. Ce a transmis vedeta TV

Victor Ciutacu se revoltă! Anunţ de ultimă oră în cazul Simonei Halep. S-a aflat ce a transmis vedeta TV.

Toată lumea este alături de Simona Halep! Victor Ciutacu a sărit în ajutorul fostei campioane. Ce mesaj a transmis instanței.

Victor Ciutacu se revoltă!

Simona Halep a fost suspendată din circuitul WTA, în urma depistării acesteia cu substanța roxadustat în cadrul US Open 2022.

Fosta campioană nu a mai jucat un meci oficial de un an de zile, iar decizia în cazul de dopaj în care este implicată, a fost, în multiple dăți, amânată.

Victor Ciutacu a sărit în apărarea româncei și pune la zid atitudinea respingătoare a instanței.

„Haideți să-ncepem ziua surprinzător. Da, Simona Halep chiar are dreptate, s-a lungit prea mult pelteaua. S-a făcut anul, cam perioada suspendării minime, dă dracului un verdict! Ori e laie, ori bălaie.

E îndopată voit cu chimie, suspendare exemplară și la revedere. Nu e sau a fost contaminată accidental, cum susține ea, dă-i drumul înapoi în circuit și asumă-ți eventualele consecințe”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Simona Halep a anunțat în decursul acestei săptămâni, pe Instagram, că verdictul din partea instanței va sosi, cel mai probabil, în luna septembrie. Fosta campioană ar fi trebuit să fie judecată cu luni în urmă, însă oficialii tribunalului din Londra au amânat procesul într-o manieră total neprofesională.

“Astăzi am aflat că decizia în cazul meu, care era aşteptată săptămâna aceasta, va fi amânată în continuare. Acest lucru este teribil de dezamăgitor, deoarece am spus în mod constant că tot ceea ce cer este să fiu judecată. Este greu de explicat cât de mult m-au afectat şi mă afectează în continuare aceste întârzieri”, a scris Halep.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Miza mare, corupție la nivel înalt,cineva invizibil dirijează totul în defavoarea jucătoarei românce. Dacă s-ar întâmpla să fie declarată nevinovată (ceva greu de crezut) ar trebui dați în judecată toți cei care au judecat acest caz!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed