Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Acuzaţii devastatoare la adresa lui Răzvan Burleanu. Va ieşi un scandal uriaş

Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Acuzaţii devastatoare la adresa lui Răzvan Burleanu. Va ieşi un scandal uriaş.

Mihai Stoica, a fost protagonistul unui discurs acid! Oficialul FCSB aruncă săgeți către FRF. Nu a scăpat nici arbitrajul românesc.

Mihai Stoica s-a dezlănţuit!

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a sărit la gâtul lui Răzvan Burleanu, după ce a fost provocat să vorbească despre lipsurile și potențialele îmbunătățiri ce ar trebui făcute în fotbalul românesc.

Mihai Stoica a tras la răspundere conducerea FRF în privința unor reguli impuse, dar mai ales, în privința arbitrajului, care a fost plin de controverse. 

Mihai Stoica a oferit două soluții prin care fotbalul românesc ar putea fi pus mai mult în valoare: renunțarea la regula U21 și desființarea echipei feminine de fotbal, impusă echipelor de Superliga.

„Aș dori să fie concentrare pe problemele reale ale fotbalului românesc!”

Mai mult, oficialul i-a adus în discuție pe George Găman și Florin Andrei, arbitrii duelului cu UTA.

„Atât timp cât FRF se concentrează pe o regulă stupidă (n.r. – U21), pe care o impune… prima soluție asta ar fi, să renunțăm la prostiile astea. Aș dori să fie concentrare pe problemele reale ale fotbalului românesc, nu să impui să ai echipă de fotbal feminin. Nu ajută cu nimic o echipă de fotbal feminin clubul nostru. Poate banii ăia ar trebui direcționați în altă parte.

Mi se pare că FRF la momentul ăsta este atentă cu atentă cu imaginea Federației, cu imaginea celui care o conduce, și este condusă «politically correct», în loc să fie aprofundate problemele reale ale fotbalului nostru. Una dintre ele este problema arbitrajului.

Atât timp cât Găman face ce a făcut (n.r. – la UTA – FCSB 2-1) și toată lumea iese și spune că nu a luat deciziile corecte, iar el nici măcar o etapă nu este reținut de la delegări… este oficial la Voluntari – CFR, ceea ce mi se pare că este o sfidare!

Florin Andrei arbitrează meciul Hermannstadt – U Cluj, face o greșeală impardonabilă, amendată de toți specialiștii, iar el sâmbătă arbitrează Voluntari cu CFR… Mi se par chestii total incorecte. Trebuie acționat în direcția asta”, a afirmat Stoica, conform OrangeSport.

”Dacă spun ce văd, sunt chemat la comisii!”

Managerul FCSB consideră că „se trag anumite sfori” la nivelul conducerii FRF.

„Asta ar schimba lucrurile, da. Te duci și-ți faci analizele. Îți găsește o analiză în neregulă. Vrei să te însănătoșești? Du-te la un specialist, să-ți spună despre ce e vorba. Așa, aia dă în alta. Sunt multe probleme care trebuie scoase din fotbal. Dar noi nu avem nicio problemă.

Poate sunt interese, doar că interesele personale nu ar trebui să primeze. Poate sunt, nu știu. Că eu dacă spun ce văd, sunt chemat la Comisii. Că se supără domnul Vidican”, a mai adăugat Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed