Îi dă afară pe toţi! Gică Hagi taie în carne vie după eliminarea din Conference League. Un nou jucător a plecat de la Farul

Îi dă afară pe toţi! Gică Hagi taie în carne vie după eliminarea din Conference League. Un nou jucător a plecat de la Farul. Echipa constănţeană a fost eliminată din play-off-ul Conference League, iar acum face curăţenie în lot.

Gică Hagi se desparte de jucătorii de care nu mai are nevoie. A mai dat afară un jucător de la Farul după umilinţa cu HJK Helsinki.

Gică Hagi taie în carne vie după eliminarea din Conference League

Echipa constănţeană tocmai l-a dat afară pe Nicolae Carnat. Jucătorul care evoluase la CS Mioveni a rezistat doar două luni sub comanda lui Gică Hagi. Mijlocașul lateral a fost transferat la FC Voluntari, după ce Farul a ratat calificarea în grupele Conference League.

Campioana a fost extrem de activă în mercato. A vrut să construiască un lot capabil să lupte pe două fronturi, în competițiile interne și în cupele europene. Printre cei transferați de Gică Hagi în vară s-a numărat Nicolae Carnat, mijlocaș lateral adus de la CS Mioveni, unde făcuse un sezon modest. 29 de apariții, două goluri, o pasă decisivă.

După numai 5 meciuri la Farul în această vară, doar 3 ca titular, dobrogenii au renunțat la Carnat. Acesta îşi va continua cariera la FC Voluntari. Este vorba despre un transfer definitiv, Carnat semnând pe două sezoane, până în 2025, conform gsp.ro. El va purta numărul 23 la Voluntari.

Carnat este al treilea jucător la care a renunțat Farul în ultimele două zile, după Kevin Doukoure (U Cluj) și Fabio Vianna (ETO Gyor). Precum Carnat, și Vianna fusese adus tot în această vară.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed